Elmia Lastbil 2014 monterbild

Vi ses på Elmia Lastbil 20-23 augusti!

Bli lite smartare och lönsammare – besök oss på Elmia Lastbil. Hela vår nya produktfamilj finns på plats. Nytt för i år är vår storsatsning på korta gratisseminarier i montern. Du får tips och kunskap som hjälper dig att bli mer produktiv.

Under mässdagarna rapporterar vi löpande på vår Facebook-sida och på Volvo På Väg online. Följ oss där. Håll dig även uppdaterad här på marknadssajten som vi uppdaterar med ny information då och då.

Seminarier årets stora nyhet
I vår monter håller vi seminarier och du hittar rubrikerna till höger på sidan. En mer detaljerad beskrivning av varje seminarium hittar du här. Missa till exempel inte att lyssna på förarna som gjorde filmen The Epic Split med Jean-Claude Van Damme möjlig att spela in. Vi pratar även om tyngre och längre lastbilar för ökad transporteffektivitet. 

Samma monterplats som 2012
Du hittar oss inomhus i monter B05:22 och utomhus i anslutning till B-hallen U:301. Begagnade lastbilar och Volvo Hyrlast finns på plats vid U:202.

Välkommen på en episk kaffe
Kom och ta en kaffe hos oss och vila dig lite mellan alla monterbesök. Och varför inte passa på att göra din egen episka split à la Jean-Claude Van Damme samtidigt i cafeterian?  

Volvo Museum + Veteranlastbilhall = sant
Årets tema i hallen för veteranlastbilar är landsväg och Volvo Museum samarbetar i år med Veteranlastbilshallen. Mer information kommer!

Hitta din karriärväg inom branschen
Rekryteringsbehovet kommande år är stort bland till exempel mekaniker och reservdelspersonal. Kom och prata karriär och rekrytering med oss under mässan.

Volvo i andra montrar
Givetvis hittar du våra lastbilar hos påbyggare runt om på mässområdet. Passa till exempel på att kolla in 74-tonnaren hos Parator och den nya batteridrivna elkranen ePTO som står i Hiabs monter.

Öppettider

Onsdag 20 augusti 09.00 - 17.00
Torsdag 21 augusti 09.00 - 17.00
Fredag 22 augusti 09.00 - 17.00
Lördag 23 augusti 09.00 - 17.00