Elmia Lastbil 2014 monterbild

Vi ses på Elmia Lastbil 20-23 augusti!

Bli lite smartare och lönsammare – besök oss på Elmia Lastbil. Hela vår nya produktfamilj finns på plats och nytt för i år är våra korta, matnyttiga gratisseminarier i montern. Där får du tips och råd som hjälper dig att bli mer produktiv i din vardag. 

Under mässdagarna rapporterar vi löpande på vår Facebook-sida och på Volvo På Väg online där du kan följa oss. Håll dig även uppdaterad här på marknadssajten där vi publicerar ny information allt eftersom mässan närmar sig. 

Seminarier årets stora nyhet
I vår monter håller vi seminarier och du hittar rubrikerna till höger på sidan. En mer detaljerad beskrivning av varje seminarium hittar du här. Missa till exempel inte att lyssna på förarna som gjorde filmen The Epic Split med Jean-Claude Van Damme möjlig att spela in. Vi pratar även om tyngre och längre lastbilar för ökad transporteffektivitet och hur du kan sänka bränslekostnader och hålla bilen rullande.

Samma monterplats som 2012
Du hittar oss inomhus i monter B05:22 och utomhus i anslutning till B-hallen U:301. Begagnade lastbilar och Volvo Hyrlast finns på plats vid U:202.

Välkommen på en episk kaffe
Kom och ta en kaffe hos oss och vila dig lite mellan alla monterbesök. Och varför inte passa på att göra din egen episka split à la Jean-Claude Van Damme samtidigt i cafeterian? Du kommer att förstå hur när du besöker oss! 

Volvo Museum + Veteranlastbilhall = sant
Årets tema i hallen för veteranlastbilar är landsväg och Volvo Museum samarbetar i år med Veteranlastbilshallen. Gör dig redo att frossa i nostalgi.

Hitta din karriärväg inom branschen
Rekryteringsbehovet kommande år är stort bland till exempel mekaniker och reservdelspersonal. Passa på att prata karriär och rekrytering med oss under mässan.  

Volvo i andra montrar
Givetvis hittar du våra lastbilar hos påbyggare runt om på mässområdet. Kolla in 74-tonnaren hos Parator och den nya batteridrivna elkranen ePTO som står i Hiabs monter. Det finns gott om Volvolastbilar hos utställarna.

Öppettider

Onsdag 20 augusti 09.00 - 17.00
Torsdag 21 augusti 09.00 - 17.00
Fredag 22 augusti 09.00 - 17.00
Lördag 23 augusti 09.00 - 17.00