Volvo Lastvagnars nya produktrange

Möt hela vår nya produktfamilj på Trailer Trucking Festival 23 - 24 augusti!

Årets upplaga av festivalen i Mantorp bjuder på fartfylld truckracinguppvisning, rock 'n' roll och en färgsprakande lastbilsutställning. Men framförallt visas för första gången i Sverige alla nylanserade lastbilsmodeller från Volvo Lastvagnar på ett och samma ställe.

Tack alla som besökte vår monter! På vår Facebooksida finns bilder med mera från den lyckade festivalen.

Hela nya produktprogrammet
Nu har du chansen att klämma och känna på hela vår nya lastbilsfamilj. Passa på att frossa i alla nyheter från Volvo Lastvagnar samt diskutera innovationer, funktioner och vårt stora tjänsteutbud med våra experter.

Guldagers prisbelönta Volvo FH 500 Art
Den danske åkaren Henrik Guldager från Ålborg har samarbetat med målaren Ray Hill och flyttat gränserna för konstnärliga uttryck på lastbilar. Hos oss får du möjlighet att ta en närmare titt på denna färgstarka nya Volvo FH 500 som vunnit pris för bästa lack på påskmässan på Elmia.

Boije Ovebrinks nya Volvo FH16
Grundaren av FH16-klubben, Boije Ovebrink, gästar oss med sin nya dragbil, en Volvo FH16 750. I det fullutrustade ekipaget står bland annat ”Mean Green”, världens snabbaste hybridlastbil. Det bjuds på uppvisningskörning
kl 13 och 16 på fredag samt kl 11 och 15 på lördag. Boije deltar även i 0-201 meter dragrace för truckracebilar kl 16 på lördag. Missa inte detta!

Anmälan till Nordic Trophy
Nordic Trophy (tävlingen för snygga lastbilar från hela Norden) utgör en del av Trailer Trucking Festival och avgörs lördagen den 24 augusti. Skicka in ditt bidrag här.

Livemusik från The Viking Truckers
Det svenska musikfenomenet The Viking Truckers, som varit aktiva i drygt 30 år och sålt över en miljon album i Europa, uppträder i Volvo Lastvagnars monter. Gör dig redo genom att lyssna in dig på ett urval av alla deras låtar.

Merchandise
Shoppa loss i vår välfyllda butik med merchandise.

Öppettider
Fredag 23 augusti 12.00 - 18.00
Lördag 24 augusti 09.00 - 17.00
Volvo FH 500 Art
Henrik Guldagers färgstarka FH 500 Art.

Boije Ovebrink
Boije Ovebrink med sin nya dragbil.

The Viking Truckers
The Viking Truckers spelar live.

Volvo Trucks merchandise
Travis - Volvo Trucks merchandise.