Tjejdagen 2013 Volvo Lastvagnar Umeå hyttfabriken

Tjejdagen 2014 i Göteborg

Är du tjej? Är du intresserad av lastbilar? Är du nyfiken på att jobba i transportbranschen i framtiden? Vill du träffa andra tjejer med samma intresse? Eller vill du helt enkelt provköra världens bästa lastbilar?

Då är du välkommen till Tjejdagen i Göteborg lördagen den 4 oktober 2014 klockan 08.00-16.30.

Här får du köra lastbil, mingla med likasinnade och lyssna till intressanta föredrag där vi pratar om branschen, yrkesroller, superhjältar, utveckling och mycket mer. Vi bjuder på frukost, lunch och fika under dagen. Arrangemanget är kostnadsfritt. (Resa till Göteborg samt eventuell logi står du själv för.)

Anmäl dig via länken nedan
Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, där du även motiverar varför just du ska få komma på årets Tjejdag. Antalet platser är begränsat till 100. Obs! Tänk på att det är en anmälan per person. (Ej gruppanmälan)
Anmäl dig här >>>

Sista anmälningsdag 12 september
Anmäl dig senast den 12 september för att ha en chans att komma med på dagen. Även du som inte har körkort är välkommen. Vi hör av oss med besked om du kommit med eller inte under vecka 38. Hoppas att vi ses!

Kolla in tidigare Tjejdagar
Är du nyfiken på hur en Tjejdag med Volvo Lastvagnar kan gå till? Nedan kan du se filmen från vår senaste Tjejdag 2013 som hölls vid Volvo Lastvagnars hyttfabrik i Umeå. Du kan även se filmer från tidigare år om du klickar på länkarna under filmen. Visst verkar det vara en riktigt kul dag?