Maximera förarnas produktivitet

Maximera förarnas produktivitet

Utnyttjar du de tillgängliga arbetstimmarna maximalt? Med tjänsten Förartider finns svaret mitt framför ögonen på dig. Du ser direkt vilken förare som är mest lämpad för ett nytt uppdrag, vilken förare som bör vila eller kanske till och med gå av sitt skift. På så vis du maximera produktiviteten och öka lönsamheten med samma kapacitet.

Föraruppgifter för enklare planering

Föraruppgifter för enklare planering

Det går åt mindre tid för planering och administration. Dynafleet visar omedelbart hur mycket tid varje förare kan använda för ett nytt transportuppdrag, baserat på EU:s krav på kör och vilotider. Detaljer om körning, vilotider och lossning/lastning är användbart vid fakturering och beräkning av förarnas löner.

Fjärrnedladdning av färdskrivardata

Fjärrnedladdning av färdskrivardata

Den digitala färdskrivaren kan enkelt och snabbt sätta igång fjärrnedladdningar av föraraktiviteter från kontoret. Med den här tjänsten är dina register uppdaterade  – oavsett var lastbilen och föraren befinner sig.


Vägledning om regelefterlevnad

Vägledning om regelefterlevnad

Tjänsten Förartider hjälper dig att noga övervaka alla föraraktiviteter. För att säkerställa att reglerna om antalet arbetstimmar efterlevs, visas information om nästa paus m.m. på kartan och i föraraktivitetsrapporterna. Om en förare är nära att överskrida den tillåtna arbetstiden kan en varning utfärdas, både i hytten och på kontoret.

Tjänsten Förartider:
  • Färdskrivardata hämtas automatiskt från fordonet till Dynafleet Online
  • All färdskrivardata sparas i Dynafleet och kan exporteras närsomhelst.
  • Tjänsten Förartider bevakar alla föraraktiviteter och varnar kontoret före varje överträdelse.
  • Ger underlag för fakturering och beräkning av förarnas löner
  • Minskar osäkerheten om kraven för kör- och vilotider.
  • Minskar den administrativa bördan på kontoret