Spara upp till 5 procent bränsle. Och fortsätt med det.

Spara upp till 5 procent bränsle.
Och fortsätt med det.

Det är lätt att sänka bränsleförbrukningen. Men det är svårare att hålla den nere över tiden. Med tjänsten Fuel Advice får du hjälp av en personlig rådgivare att sänka bränsleförbrukningen med upp till 5 procent. Regelbundna uppföljningar och professionell vägledning gör att det förblir så.

Slut på rapportanalyser

Slut på rapportanalyser

Du får en personlig bränslerådgivare som hjälper dig att uppnå varaktiga bränslebesparingar. Rådgivaren sparar tid åt dig genom att analysera förarnas körtekniker och komma med konkreta tips på hur förarnas körbeteende kan förbättras så att du kan uppnå varaktiga besparingar. Rådgivningen sker regelbundet via e-post, vilket hjälper dig att fatta rätt beslut i realtid.

Hjälper dig att spara bränsle

Hjälper dig att spara bränsle

Du får vagnparks- och gruppöversikter samt detaljerad information om enskilda förares prestationer. Förutom att bränslerådgivaren lyfter fram områden som kan förbättras kan han eller hon också svara på frågor om bränslebesparingar.

Vägledning på många olika sätt

Vägledning på många olika sätt

Förutom att du får tillgång till en egen bränslerådgivare hjälper Verktygslådan dig att utarbeta enkla arbetsmetoder och följa upp utvecklingen. Du får också tillgång till den senaste forskningen om bränslebesparingar, förändringshantering och motivation. Har du frågor? Kundstödsfunktionen för Fuel Advice hjälper dig.

Hur mycket kan jag spara?

Hur mycket kan jag spara?

Med hjälp av Fuel Advice kan en lastbil som kör 14 000 mil per år minska bränslekostnaderna med 35 000 kr. Med en månadsavgift på 175 kr per lastbil ger Fuel Advice verkligt god valuta för pengarna.

Lätt att komma i gång

Lätt att komma i gång

Börja med att besöka din lokala återförsäljare. Dynafleettjänsten Bränsle och Miljö är en förutsättning för att kunna identifiera potentiella besparingar. Om du redan använder Dynafleet – Volvos system för vagnparkshantering – i lastbilen är allt förberett. Om inte, kan vi hjälpa dig att eftermontera systemet i lastbilar av alla märken och modeller.