Volvo Trucks Financial Services

Finansiering från Volvo.
Din väg framåt.


Din Volvolastbil är ett fordon av högsta kvalitet som är både säkert och perfekt anpassat för din verksamhet. Samma sak gäller våra möjligheter att hjälpa dig med finansieringslösningar, som bygger på vår branschkunskap och vilja att hålla din verksamhet och din lastbil rullande.

Volvo FM under lossning

Dina behov är viktiga för oss

Volvo Lastvagnar förstår och bryr sig om din verksamhet på ett sätt som ingen annan gör. Det kan handla om säsongsvariationer i intäkterna eller tuffare tider, men vi är övertygade om att våra lastbilar kommer vara till nytta för din verksamhet – och att vi har den flexibilitet som krävs för att hitta en säker väg framåt för dig. Finansieringslösningar handlar bara om siffror – men det är dina siffror. Vi utgår dels från vår branschkunskap och dels från vår förmåga att ta fram finansieringslösningar för att hjälpa dig med det du behöver.

Volvo FH med mc

Ska du köpa eller leasa lastbilen?

En ny Volvolastbil är en stor investering, men nya tider kräver ett nytt finansieringstänk. Kontant eller kredit är kanske inte rätt för dig längre. Som tur är erbjuder vi flera andra lösningar – och vi utvärderar dina behov noga för att hitta din väg framåt. 

Inuti lastbilen

Eliminera riskerna och skaffa dig de senaste lastbilsmodellerna

Att trygga ditt företags framtid är viktigt för alla som är involverade i din verksamhet, oavsett ålder. Vi kan hjälpa dig att hantera de ekonomiska riskerna när du investerar i en ny Volvolastbil. Låt oss bekymra oss om de problem som uppstår medan du får tillgång till våra senaste fordon till en konkurrenskraftig månadsavgift. 

Inne på kontoret

Fokusera på tillväxt – överlämna resten till oss

Vill du fokusera på att få företaget att växa och maximera dess framtida vinster? Överlämna då allt som rör lastbilarna till oss. Volvos mest omfattande finansieringspaket innehåller finansiering, försäkring, reparationer och underhåll. De tillför mervärde till din verksamhet, konsoliderar dina kostnader, sparar tid och ger dig fullständig driftkontroll.


Pil  Hitta närmaste återförsäljare

Vi har fler än 20 återförsäljare i Sverige och vi är redo att ge dig den lokala service som du förtjänar.