Välkommen in och se dig omkring.

När vi planerar hyttens interiör tänker vi på vad som är viktigast för dig som förare. Vi säger att vi tänker ergonomiskt. Alla instrument, kontroller och växelreglage är strategiskt och ergonomiskt placerade – allt för att underlätta ditt jobb.

Volvo FE-hytten har en rymlig interiör med välordnade funktioner som gör din lastbil till en avkopplande och behaglig arbetsmiljö.

Titta runt i hytten – den är anpassad för just din bekvämlighet.
 


Ergonomiskt insteg till Volvo FE

Ergonomiskt insteg.

Trappbelysning finns som tillval i form av en lampa i den nedre delen av dörramen. Med lättillgängliga handtag och två halkfria fotsteg går det lätt och snabbt att kliva i och ur.

Läs mer om insteget till Volvo FE


Helt nya stolar

Helt nya stolar.

Nya ergonomiska stolar är en viktig del av den senaste Volvo FE-interiören. De har förbättrad förankring, integrerade nackstöd och säkerhetsbälten. Materialet i den nya klädseln är smutsavvisande. Både förarstolen och passagerarstolen kan justeras så att de passar dina behov.

Läs mer om förarkomfort


Förbättrad ljudisolering

Dämpa bullret.

Den förbättrade ljudisoleringen innebär att du kan köra Volvo FE i en avkopplande miljö med minimalt buller från motor och däck.


Förvaringsfack

Gott om plats för alla prylar.

När du ser dig omkring i hytten upptäcker du en mängd olika utrymmen att förvara saker i. Förvaringsutrymmen i instrumentbrädan. I dörrarna. Ovanför huvudet. Mellan stolarna. Plus att du kan välja till ännu fler förvaringsenheter om du vill det.

Läs mer om förvaringen i Volvo FE


DIN-fack

DIN-fack.

Ovanför vindrutan finns två förvaringsutrymmen och fyra DIN-fack. DIN-facken är avsedda för exempelvis kommunikationsradio, extra förvaring eller färdskrivare.


Elegant och ergonomisk instrumentbräda

Elegant och ergonomisk instrumentbräda.

Instrumenteringen är utformad så att all viktig information finns lätt tillgänglig. Hastighet, varvtal, bränsle- och oljenivåer visas direkt och hjälper dig att planera din körning på ett smidigt sätt.Ljudalternativ

Musik som förgyller.

En resa går snabbare med lite musik i bakgrunden. Vi har flera olika audiopaket till Volvo FE – från USB-anslutningar, cd- och mp3-spelare till radio – med integrerad handsfree och fjärrkontroller för din bekvämlighet.

Visa specifikationerna för audiopaketen.


Klimatanläggning

Alltid rätt temperatur.

En klimatanläggning håller temperaturen i hytten på rätt nivå – med eller utan användning av luftkonditionering.


Ratt

Justera ratten.

Ratten kan justeras till önskad ställning och har en diameter på 460 eller 500 mm.


Volvo FE – hyttstorlekar

Hyttstorlekar som passar dig.

Det finns tre olika rymliga hyttalternativ för Volvo FE. Dag- hytten är den mest kompakta av dem, medan komforthytten kan fås med eller utan säng. Den större sovhytten har alltid en säng och extra stort utrymme för vila och avkoppling.

Visa hyttspecifikationer