Svaret är ”ja”
Premiär för nya Volvo FE

Allt från regional distribution till lätt anläggningsarbete, renhållning och kyltransporter – många olika uppdrag, men samma tuffa krav. Därför är nya Volvo FE i 18- till 26-tonsklassen flexiblare än någonsin.

Nu med I-Shift, Volvos bränslebesparande växellåda.
I-Shift

Tänk dig en normal arbetsdag och tänk sedan på din lastbil. Får du ut det som krävs när det gäller effektivitet och lönsamhet? Om du är osäker kanske nya Volvo FE kan hjälpa dig på traven. Tack vare en rad olika förbättringar, som I-Shift-växellåda på alla modeller, är den mer redo än någonsin att leverera resultat.

Världsnyhet – I-Shift på nya Volvo FE

Nya Volvo FE är utrustad med vår världsberömda I-Shift-växellåda. För föraren innebär det ett bekvämare och mindre ansträngande arbete och för åkeriet bättre bränsleekonomi och effektivare transporter.
Läs mer om I-Shift

Nytt Volvoutvecklat motorprogram.
Nytt Volvoutvecklat motorprogram.


Mer mångsidig än någonsin

Även kraftuttagsalternativen erbjuder stor flexibilitet – inte så konstigt med tanke på alla olika typer av uppdrag Volvo FE kan utföra. Det nya motorprogrammet garanterar dessutom att du alltid får den effekt du behöver.

Ny frontdesign med bland annat LED-varselljus.
LED-varselljus

Stabil och robust, både på insidan och utsidan

Med sitt stabila, robusta chassi kan lastbilen komma intill på fler ställen – ännu lättare och effektivare än tidigare. Nya Volvo FE är lika imponerande också ur ett mänskligt perspektiv. Hyttens ergonomi, nya förarstol och genomtänkta utformning gör lastbilen idealisk för bekväm och säker körning med många i- och urstigningar. Det är dessa egenskaper som gör att nya Volvo FE kan svara ”ja” till ännu fler och krävande utmaningar. Goda nyheter för dig, fantastiska nyheter för ditt företag.

2
Nya Volvo FE