Den integrerade parkeringskylaren I-ParkCool

I-ParkCool. Vakna helt utvilad.

Sov gott, och vakna som en bättre förare. Och med lägre olycksrisk.
 
I-ParkCool är den nya, revolutionerande parkeringskylaren. Fabriksinstallerad, integrerad i hytten och med enastående kylkapacitet.

Ser till att du sover gott varje natt. Hur vädret än är utanför hytten.

I-ParkCool, korta fakta
  • Överlägsen kylkapacitet, upp till 2 500 W
  • Påverkar inte utrymmet i hytten
  • Ingen takmonterad utrustning som försämrar aerodynamiken
  • Fabriksinstallerad och integrerad i klimatsystemet
  • 20 dB tystare än jämförbara luftkonditioneringar


Kapacitet

Effektiv kylning med upp till 2 500 W.

I-ParkCool är så effektiv att den endast behöver köras korta intervall. Med 1 000 W kylkapacitet håller den en mycket jämn och komfortabel temperatur nattetid, utan att göra slut på batteriet.

I-ParkCool är också till stor hjälp när du tar rast under varma dagar. Du kan använda den i upp till en timme, för att få en massiv kyleffekt på upp till 2 500 W. 

Påverkar inte hyttutrymmet

Inget att slå huvudet i.

En luftkonditionerare som är monterad inuti hytten stjäl värdefullt hyttutrymme. Åtminstone om du vill kunna dra nytta av den utökade ståhöjden i de nya hytterna. Med I-ParkCool är allt integrerat i det vanliga kylsystemet. Så att du får ha hyttutrymmet för dig själv. 

Påverkar inte aerodynamiken

Påverkar inte aerodynamiken.

Trots att takmonterade luftkonditionerare är allmän praxis är detta inte någon särskilt bra lösning. Du försämrar lastbilens aerodynamik vilket leder till ökad bränsleförbrukning.

I-ParkCool är inbyggd, vilket innebär att luftflödet inte påverkas. Du behöver alltså inte ligga vaken om nätterna och oroa dig för bränslekostnaderna.

Integrerad i klimatsystemet

Integrerad i klimatsystemet.

Varmt. Kallt. Varmt. Så är nätterna då du verkligen har nytta av det faktum att I-ParkCool är integrerad i resten av klimatsystemet. Tillsammans med parkeringsvärmaren ser den till att hyttklimatet är jämnt och behagligt, oavsett utomhustemperatur. Klimatsystemet regleras från instrumentbrädan eller från panelen i bädden.

I-ParkCool minskar bullret

En tyst sov- och vilomiljö.

Sov i lugn och ro, utan att störas av en bullrig luftkonditionerare. I-ParkCool är hela 20 dB tystare än jämförbara system. Detta motsvarar en 75-procentig minskning av de uppfattade ljudnivåerna. Det gör att du sover ännu bättre på natten.