Den nya Volvo FL-hytten

Volvo FL-hytten. Säkerhet, stil och komfort.

Hyttexteriören hos nya Volvo FL är enkel att känna igen. Den imponerande svarta frontgrillen drar till sig allas blickar ute på vägen. Med de aerodynamiska linjerna och den småbusiga profilen lyckas Volvo FL med att både vara en naturlig del av stadsmiljön, och samtidigt sticka ut från mängden.

Det finns tre storlekar att välja mellan: daghytt, komforthytt och manskapshytt. Alla har maximal komfort- och funktionalitetsnivå.

Daghytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 1 600 mm, bredd 2 100 mm.
Komforthytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 2 000 mm, bredd 2 100 mm.
Manskapshytt
  • Invändig höjd 1 605 mm, längd 2 980 mm, bredd 2 100 mm.
Visa de fullständiga hyttspecifikationerna

Hyttinteriören i Volvo FL

Hyttinteriör.
Sträck ut benen och slappna av.

Om du måste kliva i och ur hytten flera gånger i ditt dagliga arbete är ett bekvämt och ergonomiskt utformat insteg ett måste. Väl inne i den bekväma hytten har du gott om plats och många funktioner som gör livet avkopplande och behagligt. Titta gärna runt i Volvo FL-interiören. Den är anpassad för just din bekvämlighet.

Läs mer om hyttinteriören


Volvo FL – hyttexteriören

Hyttexteriör.
Utprovad och testad för din säkerhet.

Som alla lastbilar i premiumsegmentet har Volvo FL genomgått oerhört hård säkerhetstestning. Den robusta exteriören har ett förbättrat underkörningsskydd och är förstärkt med 31 kilo stål. Lastbilsfronten drar blickarna till sig med sin nya grill och det framträdande järnmärket.

Läs mer om hyttexteriören


X

Manskapshytt.
Rymlig och redo för hårda arbetspass.

Behöver du en pålitlig arbetskamrat som får jobbet gjort? Den rymliga, förlängda hytten för FL är avsedd att fungera för upp till sju personer och utrustad med många praktiska detaljer. Komfort, funktionalitet och säkerhet präglar varje liten detalj.


Hyttfärger

Färger: Olika nyanser, samma kvalitet.

Visste du att du kan få din Volvohytt i praktiskt taget vilken färg du vill? Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en separat lackeringsverkstad. I vår lackeringsanläggning har vi 300 färdiga kulörer att välja mellan. Och om det inte räcker kan du specialbeställa den färg du vill ha.

Använd webbtjänsten Färgväljaren.