… lämna nu resten åt oss

Vi inser att du i första hand är företagare och i andra hand lastbilsförare. Det är därför vi erbjuder en komplett serie tjänster som underlättar för dig att driva en tillförlitlig och effektiv transportverksamhet och utnyttja hela kraften i din nya Volvo FL.

Med Volvo Lastvagnar har ditt företag tillgång till viktiga supporttjänster dygnet runt, året runt.
24h

Din lokala Volvoåterförsäljare är en nyfiken person. Han eller hon vill gärna veta hur din verksamhet fungerar: vad du levererar eller hämtar upp, när du gör det och vad som avgör hur väl du lyckas. Det finns goda skäl till detta intresse för detaljer – din lönsamhet.

Din lastbil är vår sak

Med Volvo får du tillgång till viktiga tjänster och ett nätverk av återförsäljare som stöttar din verksamhet. Vi ser efter din lastbil och erbjuder dig ett ägande som är mindre stressigt och mer lönsamt.

Att ha en erfaren och engagerad transportpartner tar bort stressen från lastbilsägandet.

Kraften bakom erbjudandet

Men hur går det till i praktiken? Baserat på dina affärsbehov och transportkrav kan vi ta fram en komplett paketlösning med serviceavtal, bränsleeffektivitetspaket, förarutbildning, transportinformationssystem och finansierings- och försäkringslösningar. Allt du behöver för att få ut den prestanda ditt företag kräver av din lastbil.

1
Partnerskap