Bränslesparpaket

Bränslesparpaket.
Bränslebesparingar på upp till 11%.

Vi tycker att det ska vara enkelt att minska bränslekostnader och utsläpp. Därför har vi samlat våra mest bränslebesparande erbjudanden i två paket. Ett med fordonsfunktioner. Ett med tjänster. Tillsammans kan de spara upp till 11% bränsle åt dig. Så här går det till.

Läs mer om bränsle och utsläpp
Bränslepaket fjärrtransport fordon

Bränslepaket fjärrtransport fordon
I-See med I-Cruise
Tomgångsavstängning
Generator 24 V, 150 A
Kopplingsaktiverad tvåcylindrig tryckluftskompressor, 900 l/min
Bränslepaket fjärrtransport service

Bränslepaket fjärrtransport service
Fuel Advice
Dynafleet Bränsle och Miljö
Förarutbildning: Effektiv körning

I-See. Den framsynta kartläsaren.
I-See memorerar vägar som du har färdats på. När du kör på en välbekant rutt styr I-See växlingar och hastighet så att lastbilens rörelseenergi utnyttjas maximalt. Det leder till stora bränslebesparingar. Läs mer om I-See

Tomgångsavstängning.
Spara bränsle när du står stilla.

En smart funktion som sparar bränsle genom att motorn stängs av automatiskt efter två och en halv minuts tomgångskörning.

Generator 24 V, 150 A.
Mer kraft för mindre bränsle.

En mycket energieffektiv generator som kräver mindre bränsle för att ladda batterierna. Särskilt användbar om du förbrukar mycket ström, till exempel när du tillbringar nätterna i hytten.

Urkopplingsbar kompressor.
Inget onödigt tryck.

Tryckluftskompressorn kopplas ur automatiskt när den inte behövs, vilket leder till lägre bränsleförbrukning.

Fuel Advice
Ger dig tillgång till våra bränslerådgivare – verkliga experter på att minska bränsleförbrukningen. Varje månad skickar de dig utförliga bränslerapporter med personliga råd om förbättringar. Du kan få fler råd via vårt särskilda supportcenter eller logga in på webbplatsen och få praktiska tips och inspiration.

Dynafleet Bränsle och Miljö
Med Volvos vagnparkssystem kan du överblicka bränsleförbrukningen i realtid från kontoret via ett intuitivt webbgränssnitt. Analysera trender och upptäck var det finns utrymme för förbättringar. Till din hjälp har du inbyggda rapporter om bränsle, förarbeteende och miljöpåverkan.

Förarutbildning: Effektiv körning

En duktig förare har en enorm påverkan på bränsleeffektiviteten. I kursen Effektiv körning fokuserar vi på hur man kör smart och sparar bränsle.

 
Ikonen för Dynafleet-appen

Dynafleet i alla lägen.

Vill du veta hur bränslesnålt du körde under ditt senaste skift? Allt du behöver är Dynafleet och en smartphone eller surfplatta. Ladda ned appen så har du ett enkelt sätt att förbättra din körteknik. Är du redo att anta utmaningen?

Hämta Dynafleet-appen från App Store
Hämta Dynafleet-appen från Google Play