Volvo Trucks Awards

Volvo Trucks trofeeën

Wij streven er altijd naar de beste te zijn als het gaat om innovatie en we wijden ons altijd aan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg. En wij staan ​​niet alleen in het associëren van Volvo Trucks met deze attributen. Hieronder leest u meer over de prijzen die onze trucks en technische oplossingen de laatste tijd hebben gewonnen!

Volvo FH wins International Truck of the Year 2014

Volvo FH wint International Truck of the Year 2014

"Volvo Trucks heeft een volledige nieuwe zware truck gemaakt die met zijn innovatieve cabine, hi-tech aandrijflijncomponenten en geavanceerde onderhoudsoplossingen een nieuwe maatstaf zet in de automotive industrie," zegt voorzitter van Truck of the year Gianenrico Griffini bij het overhandigen van de International Truck of the Year 2014 prijs aan de nieuwe Volvo FH.

Lees het persartikel over de International Truck of the Year 2014

Best Telematics Solutions for Commercial Vehicles

Beste Telematica Oplossingen voor Bedrijfsvoertuigen

Onze Remote Diagnostics voor proactieve diagnoses en onderhoudsplanning heeft de prijs Best Telematics ontvangen tijdens de 10de jaarlijkse Telematics Update Awards in Detroit.

Lees het persartikel over de Telematics award 

red dot product design award 2013

De nieuwe Volvo FH wint de red dot product design award 2013

Alleen de beste ideeën worden geëerd in de prestigieuze red dot design award. Dit jaar, in de harde concurrentie met bijna 5 000 producten, heeft de nieuwe Volvo FH één van de prijzen gewonnen.

Lees het persartikel

Volvo FH

Volvo FH lancering ontvangt awards in advertentiewedstrijd

Volvo Trucks heeft 2 top onderscheidingen ontvangen in de prestigieuze Epica 2012 International Creative Awards voor de lancering van de nieuwe Volvo FH.

Lees het persartikel over de Epica 2012 award

Volvo Trucks' XE13 powertrain

Volvo Trucks' XE13 aandrijflijn pakket is top innovatie genoemd

"Een ommekeer in het denken." De Truck Writers van Noord-Amerika (TWNA) houden zich niet in bij het benoemen van het XE13 aandrijflijn pakket als zijnde de belangrijkste technische innovatie van 2011.

Lees het persartikel over de Trucks' XE13 innovatie

Volvo Trucks' Remote Diagnostics

Volvo Trucks' Remote Diagnostics toegekend voor klantwaarde

Frost & Sullivan Best Practices Awards identificeren voorbeeldige prestaties in diverse industrietakken. In 2012 verkozen ze Volvo Trucks' Remote Diagnostics aftermarket service als winnaars in de categorie Waardeverbetering in reparatie-en onderhoud van commerciële voertuigen.

Lees het persartikel over de Remote Diagnostics award

Volvo Truck factory in Belgium beloond voor CO2 vermindering

Volvo Truck fabriek in België beloond voor CO2-reductie

Tijdens een galadiner georganiseerd door NOBELUX, de Zweedse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg, werd de Volvo Group in België geprezen voor zijn grote inspanningen om het milieu te verbeteren met de CO2-neutrale fabriek in Gent.

Lees het persartikel over de prijs voor CO2 reductie

Volvo is beste plaats om te werken

Volvo is de beste werkplek

Voor de tweede keer werd Volvo benoemd tot de beste plaats om te werken in Brazilië in 2011. Het onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd door de Você S / A en Exame tijdschriften en Volvo is altijd al gerangschikt in de top 10.

Lees het persartikel over Volvo Brazil is de beste werkplaats

Volvo's duurzaamheid

Volvo's duurzaamheid beloond in Brazilië

Volvo was de meest duurzame onderneming in de commerciële transportsector in 2012. Dit volgens de Braziliaanse tijdschrift Revista Imprensa die zijn conclusie heeft gebaseerd op een analyse van nieuwsberichten met betrekking tot duurzaamheid.

Lees het persartikel over Volvo's duurzaamheid

Green Fleet Award

Volvo Trucks wint Green Fleet award

Het Green Fleet Magazine erkent pioniers in milieuvriendelijk transport en beloont hen voor hun groene wagenparkbeheer. Op de award avond in 2011 werd Volvo Trucks winnaar in de categorie “Goederenvervoer voertuigfabrikant van het jaar ".

Lees het persartikel over de Green Fleet award

New Volvo FH

De nieuwe Volvo FH - belangrijkste innovatie van2012

De redactie van het Croatische tijdschrift Kamion & Bus was zo onder de indruk van de nieuwe Volvo FH en zijn oplossingen dat zijde truck een speciale prijs gaven voor de belangrijkste technische innovatie van 2012.

Lees het persartikel over Volvo FH wint innovatie prijs

Lotus Award 2013

De Volvo FH Classic wint Lotus award 2013

Voor het vierde jaar op rij heeft de Volvo FH Classic de Lotus Award voor commercieel transport ontvangen van het Braziliaanse tijdschrift Frota & Cia's. De Volvo FH won in de categorie "Heavy duty truck van het jaar".

Lees het persartikel over de Lotus award

Film The Big Picture

Film Volvo Trucks wint 2 prijzen

Volvo Trucks bedrijfsfilm 'The big picture " ontving 2 prijzen van het prestigieuze New York Festival film-en tv-galas 2013. De film werd bekroond met een zilveren medaille in de categorie "Introductions & lead-in titels" en een bronzen medaille in de categorie "Public relations".

Bekijk de film van Volvo Trucks