Volvo Service Contracts

Poboljšajte svoju svakodnevnicu.

Postoji jednostavan način da povećate radni učinak svojih kamiona. Istovremeno ćete smanjiti troškove vlasništva, poboljšati operativnu kontrolu i posvetiti više vremena svojoj osnovnoj djelatnosti. Rješenje se zove Volvo servisni ugovori i poboljšava već ionako sjajan kamion te donosi novu vrijednost vašem poslovanju.

Vaš kamion uvijek će biti u sjajnom stanju

Vaš kamion uvijek će biti u sjajnom stanju

Uz servisni ugovor mi ćemo se brinuti o vašem kamionu i održavati ga u najboljem stanju. Servise će obavljati ovlašteni serviseri koji će se pobrinuti da sjajno radi, a svi radovi će biti obavljeni kada to vama bude odgovaralo kako ne bismo ometali vaše radne zadatke.

Nesmetano poslovanje

Nesmetano poslovanje

Ako prepustite servise nama, obezbijedit ćete bolji radni učinak i poboljšati svoje poslovanje. Vaše isporuke biće predvidljivije, efikasnije i profitabilnije. Time ćete unaprijediti svoje odnose sa klijentima.

Potpuna kontrola troškova

Potpuna kontrola troškova – manje administracije

Osim dodane vrijednosti za vaše poslovanje, servisni ugovori pozitivno će uticati i na vaše troškove. Ostvarit ćete bolju kontrolu, uštediti vrijeme i novac za administraciju, a ispravno servisiran kamion efikasnije će trošiti gorivo. Sve to će smanjiti ukupne troškove vlasništva i opterećenje pa ćete moći da se posvetite svojim poslovnim aktivnostima.

100-procentni radni učinak

U kojoj mjeri želite poboljšati svoju svakodnevnicu?

Odgovor na to pitanje definiše i izbor ugovora. Svi oni vam pružaju kamion koji bolje radi, ali sa Zlatnim servisnim ugovorom dobijate i bezbrižno vlasništvo i 100-procentni radni učinak.