Volvo Plavi Servisni ugovor

Plavi će vam ugovor pomoći da navečer mirno zaspite.

U Volvo Plavi Servisni ugovor uključeno je potpuno preventivno održavanje, a vaš kamion dobiva i dogovoreni servisni plan. To će vam pomoći poboljšati mobilnost i ostvariti profitabilnije poslovanje.

Planirani prekidi u radu

Planirani prekidi u radu znače bolju mobilnost

Sve servise i popravke kamiona isplanirat ćemo zajedno s vama. Time ćete osigurati da vaš kamion radi kada vi to želite pa možete održati obećanja dana klijentima i učinkovitije voditi svoje poslovanje.

Mi imamo najbolje servisere

Mi imamo najbolje servisere

Kako bismo osigurali da vaš kamion uvijek bude u dobrom stanju, koristimo samo ovlaštene servisere koji dobro poznaju najnovije tehnologije, uključujući i složenu elektroniku. Koriste samo originalne Volvo dijelove i imaju pristup svim posebnim alatima i dijelovima potrebnim za obavljanje sjajnog posla.

Servisiranje u pravom trenutku

Mi uvijek obavljamo servise u pravom trenutku

Vaše će vozilo uvijek biti u dobrom stanju zahvaljujući servisnom planu s unaprijed dogovorenim datumima. Mi ćemo vas pozvati na servis i obaviti sve radnje potrebne za mobilnost i funkcionalnost kamiona. Naravno, radimo kada ste vi slobodni pa to neće utjecati na vaše poslovanje, a tu smo i izvan radnog vremena u slučaju da se dogodi bilo što nepredviđeno.

Uštedite vrijeme, trud i novac

Uštedite vrijeme, trud i novac

Vrijeme i opseg ugovora prilagođeni su vama, čime se smanjuju vrijeme i trud koje posvećujete servisnim aktivnostima. Osim toga, unaprijed ćete dobiti financijski plan održavanja i servisiranja. čime ćete poboljšati kontrolu troškova. Na kraju, ukupni trošak vlasništva manji je zahvaljujući dobrom radu kamiona i rjeđim neplaniranim zastojima.

Želite li savjet u vezi sa servisnim ugovorom koji vam najbolje odgovara? Obratite se lokalnom zastupniku tvrtke Volvo Trucks.