Neka vaš vozni park bude učinkovitiji

Neka vaš vozni park bude učinkovitiji

Praćenje vaših kamiona nikada nije bilo lakše. Detaljne mape koje podupire GoogleMaps daju vam punu kontrolu vaših aktivnosti. Podaci o vozaču i vozilima prikazuju se izravno na karti za trenutne informacije o isporukama. A činjenica da ćete znati točno gdje se teret nalazi, pogodnost je kako za vas tako i za vaše klijente.

Položaji u stvarnom vremenu

Položaji u stvarnom vremenu

Kontinuirano ažuriranje brzine kamiona, statusa vozača, očekivanih vremena dolaska i mnogo toga više, omogućavaju organizatoru transporta - a time i njegovu klijentu - da imaju sve pod kontrolom cijelo vrijeme. Kod praćenja na odabranim rutama, lako je unatražno praćenje položaja kamiona na karti.

Uvedite nove poslove

Uvedite nove poslove

Informacije o položajima u stvarnom vremenu također otkrivaju koji kamion je najprikladniji za novo zaduženje. Na pritisak tipke, Dynafleet automatski izlistava popis vozila koja su najbliža lokaciji za podizanje tereta. Istodobno sustav ukazuje na vozače koji mogu stići do destinacije unutar svoje radne smjene - i one koji to ne mogu.

Prava informacija kad Vam najviše treba

Prava informacija kad Vam najviše treba

Tražite ispravnu ulaznu šifru ili potvrdu za kratkoročnu isporuku? Namještanjem tzv. virtualnih perimetara (geofence), moguće je dobiti presudne i vremenski štedljive informacije kada kamion ulazi ili napušta određeno geografsko područje. Te informacije mogu se prikazati u uredu, kabini ili na oba mjesta.

Usluga Positioning (pozicioniranje):
  • Prikazuje točnu lokaciju kamiona sve do ulične razine
  • Pruža informacije o vremenima, vozačima, brzini, teretu i tipu vozila
  • Automatski prikazuje koji je kamion najprikladniji kad se pojavi nova zadaća
  • Pruža vitalne informacije kad vaš kamion uđe u određeno geografsko područje, primjerice terminal
  • Pojednostavnjuje planiranje rute i olakšava pronalaženje najbrže rute do odredišta
  • Navigacijske točke na Dynafleet Online mogu se poslati u navigacijski sustav unutar kamiona
  • Možete omogućiti vašim klijentima da sami nadziru svoj teret kako napreduje, preko posebne Dynafleet prijave za klijente

Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Fuel & Environment (gorivo i okoliš) Driver Times (radna vremena vozača) Positioning (pozicioniranje) Messaging (razmjena poruka)
Prikazuje vam gdje srezati vaše troškove za gorivo. Pomaže vam kako najbolje upotrijebiti svaki radni sat. U neprekidnoj kontroli kamiona i isporuka. Za jednostavnu, brzu i isplativu komunikaciju.