Novi Volvo FL.
Mali je nova riječ za veliki.

Kompaktan model kojim se lako upravlja, sada je dostupan kao 12-tonska inačica s izvrsnim novim 4-cilindarskim motorom. Kad govorimo o učinkovitoj distribuciji u središtu grada, teško je zamisliti kamion koji bi mogao biti bolji od novog Volva FL.


Novi Volvo FLAko ste tvrtka s jednim zaposlenim ili mala tvrtka, zašto je baš novi Volvo FL vaše idealno rješenje za distribuciju? Što je s prvim dojmovima? Primijetit ćete da ima potpuno novu prednju stranu koja se temelji na dizajnerskom nasljeđu Volva – izvrsno izgleda, a ovaj klasični izgled kvalitete Volvo povoljno se odražava na vas i vaše poslovanje.

Manja težina, bolje performanse

Ako pogledate specifikacije, pronaći ćete novi program motora te novi 12-tonski model, koji je nevjerojatnih 500 kg lakši od usporedivog 6-cilindarskog vozila. Raspon težine sada je 12-18 tona, a teretni kapacitet i radna fleksibilnost dosežu nove visine.

Novo dizajnirano sjedalo povećava sigurnost.
Vozačevo sjedalo Volva FL

Vaša sigurna zona

Unutrašnjost novog Volva FL jedan je od najsigurnijih prostora u kamionskoj industriji. Osim Volvove hvaljene sigurne kabine, novi program sjedala štiti vozača bolje no ikad. U kombinaciji sa superiornom ergonomijom kabine i inteligentnim unutarnjim dizajnom, sada možete uživati u boljem radnog danu i učinkovitijoj smjeni.

Novi prednji dizajn s LED dnevnim svjetlima za vožnju.
LED dnevna svjetla za vožnju

Učinkovitost u pokretu

Osim s novim programom motora, novi 12-tonski Volvo FL može se naručiti s mjenjačem I-Sync s ručnim i automatskim režimom rada ili s automatskim mjenjačem Allison. Naravno, kamion ispunjava zakonske zahtjeve norme Euro 6 bez povećanja potrošnje goriva ili skraćivanja servisnih intervala. Gradska distribucija, skupljanje otpada ili bilo koji drugi zahtjevni poslovi sada su jednostavniji nego ikad u novom Volvu FL, malom kamionu s velikim ambicijama.

2
Sažetak proizvoda