Aplikacija My Truck
Vaš Volvo FM udaljen je tek jedan pritisak tipke.

Neka vam vaš Volvo FM uvijek bude blizu. Regulirajte klimu i osigurajte da će biti spreman za polazak onda kad ste i vi.

Sve što trebate je nova aplikacija My Truck.Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Klimatizacija u mirovanju Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Alarm i zaključavanje

Uvijek se vraćajte u ugodnu atmosferu.

Ne morate biti u kabini da biste aktivirali sustav klimatizacije. My Truck omogućuje vam da ga pokrenete s bilo koje lokacije. Možete i podesiti pokretanje pomoću tajmera ili odrediti tjedne postavke pa ćete uvijek dolaziti na radno mjesto sa savršenom temperaturom.

Neka bude siguran.

Provjerite jeste li zaključali vrata i je li alarm ispravno aktiviran. Ako se alarm uključi, bit ćete odmah obaviješteni o tome.

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Instrumentna ploča Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Kamioni

Provjerite instrumentnu ploču prije ulaska.

Obavite pregled prije puta još prije ulaska u kabinu. My Truck omogućuje vam provjeru razine goriva, sredstva AdBlue, motornog ulja, tekućine za pranje stakala i rashladne tekućine te stanja akumulatora i različitih svjetala.

Jedna aplikacija za sve kamione…

Povežite cijeli vozni park s jednom aplikacijom. Sve što trebate učiniti jest dodirnuti gumb i slijediti upute. Svakom kamionu dodijelite jedinstveni naziv i sliku pa ćete ih jednostavno pronalaziti na popisu.

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPhoneu: Pokretanje

…ili jedan kamion s više aplikacija.

Dijelite kamion s drugim vozačima? Želi li i vaš šef aplikaciju? Ili je vi želite koristiti i na telefonu i na tablet računalu? Nema problema. Aplikaciju možete preuzeti besplatno, a jedan kamion možete povezati s neograničenim brojem uređaja.


Kako započeti.

Slika zaslona aplikacije My Truck na iPadu: Povezivanje s novim kamionom

1. Naručite svoj novi Volvo FM s aktiviranim softverom My Truck.

2. Idite u Appstore i preuzmite aplikaciju. Besplatna je.

3. Pritisnite ”Connect new truck” (Poveži novi kamion) i slijedite upute na zaslonu. Pri ruci trebate imati identifikacijski broj vašeg vozila (VIN).

4. Ako želite spojiti dodatne uređaje, jednostavno ponovite korake 2 i 3.