Vaihto-osat

Pidä Volvosi Volvona

Pidä Volvo kuorma-autosi täydessä toimintakunnossa Volvon Vaihto-osilla. Ne ovat kustannustehokas tapa pitää Volvosi Volvona.

Vaihto-osat UUDELLEENVALMISTUSPROSESSISSAMME meille palautetut käytetyt osat (palautusyksiköt) puretaan täysin, jotta niiden kunto voidaan arvioida tarkasti. Palausyksikön osat irrotetaan ja puhdistetaan perusteellisesti ennen niiden tarkastusta. Kaikki kuluvat osat, kuten laakerit ja tiivisteet, vaihdetaan uusiin Aitoihin Volvo Varaosiin. Tarvittaessa osat työstetään uusimpien teknisten vaatimusten mukaisiksi ennen vaihtoyksikön kokoamista uudelleen. Sen jälkeen niiden toimivuus varmistetaan uusilla testeillä. Kaikki Volvo Vaihto-osat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja niille myönnetään täysin samat takuuehdot kuin uusille Aidoille Volvo Varaosille.

 Vaihto-osat KUN VAIHDAT kuorma-autoosi Volvon Vaihto-osia, voit olla varma, että niiden laatu ja suorituskyky ovat taattua Volvon laatua. Kaikki vaihto-osat testataan ennen niiden lähettämistä tehtaalta, ja vaihto-osien asennuksen tekevät Volvo mekaanikot Volvo korjaamolla.

 

 

Volvo Vaihto-osat uudelleenvalmistetaan Volvo Trucksin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti pitämällä ympäristövaikutukset mahdollisimman pieninä.

 Vaihto-osat KATSO VIDEO uudelleenvalmistusprosessista, joka tuottaa uusiutuneita Volvo Vaihto-osia. Katso video napsauttamalla tätä.Volvo jälleenmyyjäsi kertoo sinulle lisää Volvo Vaihto-osista ja siitä, miten ne auttavat pitämään Volvosi Volvona.