Volvo FE Hybrid

Polttoainetehokkuus ratkaisee

Volvo FE Hybridisi polttoaineenkulutuksella on selvästi suurin vaikutus ekologiseen jalanjälkeesi. Valitsemalla uuden Volvo FE Hybrid -kuorma-auton olet kuitenkin jo ottanut kantaa pienemmän dieselpolttoaineen kulutuksen puolesta.


Pienennä kulutusta jopa kolmannes

Pienennä kulutusta jopa kolmannes

Volvo FE Hybridin rinnakkaishybriditekniikan ansiosta jäteauton polttoaineenkulutusta voidaan pienentää jopa 30 prosenttia (sähkötoiminen päällirakenne mukaan lukien) ja jakeluauton kulutusta 15–20 prosenttia. Tämä on hyvä uutinen ympäristön kannalta. Samalla se on todiste vahvasta ympäristöprofiilista.

Ole ekologisempi, säästä enemmän

Ole ekologisempi, säästä enemmän

Säännöllinen huolto on tärkeässä asemassa, kun polttoaineenkulutus pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Kun tarkistutat kuorma-autosi säännöllisesti, säädöt ovat aina kohdillaan ja polttoainetta kuluu mahdollisimman säästeliäästi. Volvo FE Hybrid -tarjontaan sisältyy Volvo Gold -huoltosopimus. Sopimus pitää kaikki huoltokustannukset täysin hallinnassa, ja samalla yllättävät kustannukset jäävät pois.

Tankkaa vastuullisesti

Tankkaa vastuullisesti

Valistuneet tankkausvalinnat ovat yksi tapa huolehtia siitä, että hiilidioksidipäästöt pysyvät kurissa mahdollisimman tehokkaasti. Oikeanpuoleisessa kaaviossa näkyy, kuinka erilaiset Volvo FE Hybridiin saatavana olevat sekoitukset vaikuttavat pakokaasuihin.