Volvo FE Hybrid

Tehty kierrätettäväksi

Noin kolmasosa Volvo FE Hybridin valmistusmateriaaleista saadaan kierrätyksestä. Ja kun kuorma-autosi tulee elinkaarensa päähän, me huolehdimme osista. 90 prosenttia Volvo FE Hybridin osista voidaan kierrättää, ja kaikki yli 50 grammaa painavat muoviosat merkitään tunnistamisen helpottamiseksi. Hybridiakut kerätään uusiokäyttöä tai kierrätystä varten.


Kaikki värit vihreän aatteen mukaisia

Kaikki värit vihreän aatteen mukaisia

Volvo FE Hybridin sisä- ja ulkopintojen maalit sekä rungon pinnoite ovat sataprosenttisen liuotinvapaita. Volvo Trucksin käytännön mukaisesti vain vesipohjaisia maaleja ja jauhemaaleja käytetään myrkyllisempien liuotinpohjaisten vaihtoehtojen sijaan.

Kierrätyksen asialla eri puolilla maailmaa

Kierrätyksen asialla eri puolilla maailmaa

Volvo Trucks on kehittänyt niin kutsutun jälleenmyyjän toimintastandardin (Dealer Operator Standard – DOS), jolla jätehuoltoa pyritään kehittämään maailmanlaajuisesti. DOS-standardi sisältää jätehuoltoa koskevaa ohjeistusta Volvo Trucksin 660 jälleenmyyjäpisteelle ja 1 550 korjaamolle eri puolilla maailmaa. Toteutamme myös jatkuvasti erilaisia ohjelmia jälleenmyyjäliikkeissä eri puolilla maailmaa. Niillä pyrimme kehittämään ympäristötyötä kokonaisuudessaan sekä vaikuttamaan eri maiden valtakunnallisiin sääntöihin ja määräyksiin.