Kaunis ulkomuoto. Pedon voimat.

Volvo FH16 on kaikkea sitä mitä Volvo FH:lta odotat. Ja paljon muuta. Jos et halua tehdä kompromisseja suorituskyvyn etkä laadun suhteen, täältä löydät etsimäsi.

Volvo FH engine Euro6

16 litraa voimaa.

Volvon tämän päivän vahvimmassa moottorissa, D16K:ssa, on massiiviset 750 hv ja 3550 Nm. Voit valita kolmesta teholuokasta ja neljästä vääntömomentista ja ne kaikki täyttävät Euro 6 -päästövaatimukset. Kun moottori yhdistetään I-Shift -vaihteistoon sekä vahvojen ja polttoainetehokkaiden taka-akseleiden valintaan, saadaan vaativimpien kuljetustehtävien suorittamiseen aivan uusi taso.

Näytä kaikki voimansiirtolinjavaihtoehdot

Volvo FH16:n ulkomuotoilu

Ulkoa

1. Tyylikkäät lasit
Ohjaamon ulkoseinällä on sävytetty lasi, joka antaa Volvo FH16 -kuorma-autolle ainutlaatuisen ulkomuodon. Läpi siitä ei näe, mutta katseet se vangitsee. Myös läpikatsottava lasi on saatavilla.

2. Musta on keksitty uudelleen
FH16-kuorma-auton uusi väri on tumma. Erittäin tumma. Pinnan alla piilee kuitenkin kiehtova sävy. Kutsumme sitä Mystic Fjord -väriksi. Se on nähtävä itse.

3. Tarkkaa viimeistelyä
Pienet yksityiskohdat ovat ratkaisevan tärkeitä. Varsinkin, kun ne ovat kiiltävää kromia. Tämä tekee askelmasta, säleiköstä, ovien kahvoista ja Volvo-logosta erityisen näyttäviä.

4. Säleikköjen aatelia
Tummanhopeinen satiininkiiltoinen säleikkö tekee syvän vaikutuksen missä tahansa. Säleikön tyyliä noudatetaan myös peileissä ja aurinkolipassa.

Sisältä

 

Volvo FH16:n kuljettajan istuin   Volvo FH16:n ohjauspyörä   Volvo FH16:n verhoilumateriaalit
 
Ainutlaatuinen istuinmuotoilu.
Volvo FH16 -kuorma-auton ohjauspyörän takana olo on kuninkaallinen. Ja tämä on valtaistuimesi. Ainutlaatuisen istuimen vahva muotoilu sekä laadukas nahka- tai nahka- ja tekstiiliverhoilu muodostavat erityisen arvokkaan vaikutelman. Siinä lepää niin silmä kuin selkäkin. Istuimet ovat tietenkin saatavana omalla ilmanvaihdolla varustettuina versioina.
  Raven-ohjauspyörä.
Tasaista ajotuntumaa täydentävä Raven-ohjauspyörä on saatavana vain Volvo FH16 -malliin. Ohjauspyörän tumma nahka ja keltainen ommel muodostavat jännittävän kontrastin, ja ohjauspyörä sointuu hienostuneesti sisustukseen ja istuimiin.
  Ykkösluokassa.
Sisätiloissa on ainutlaatuiset ovipaneelit, kromattu sisustus, verhot, vuodeverhoilu sekä ovien lisävalot. Yhdessä ne luovat ohjaamoon ylellisen ilmapiirin.

Volvo FH16 WoodPro

Volvo WoodPro

Volvo WoodPro on valmiiksi varusteltu tehdasrakenteinen puutavara-auto. WoodPro-auton alustan erittely on tehty suomalaisin varustein suomalaisille puutavara-autoilijoille.

Tutustu Volvo WoodPro -puutavara-autoon.