Üzemanyag-megtakarítási ajánlat az új Volvo FH-hoz

Az üzemanyag üzlet. Akár 11%-os üzemanyag-megtakarítás.

Az üzemanyagköltségek és a károsanyag-kibocsátás csökkentésének könnyűnek kell lennie. Ezért gyűjtöttük össze leghatékonyabb üzemanyag-megtakarítási lehetőségeinket két csomagba. Egy a jármű termékjellemzőivel. Egy pedig szolgáltatásokkal. Ezek együttesen akár 11%-os üzemanyag-megtakarítást eredményezhetnek. Itt megtudja, hogyan.
Távolsági üzemanyag járműcsomag

Távolsági üzemanyag járműcsomag
  I-See, I-Cruise-zal
Alapjárati motorleállító
24V, 150A generátor
Oldható csatlakozású, kéthengeres 900 liter/perces légsűrítő

 

Távolsági üzemanyag szolgáltatási csomag

Távolsági üzemanyag szolgáltatási csomag
  Fuel Advice
Dynafleet Fuel and Environment
Járművezető továbbképzés: Gazdaságos vezetés
 I-See. Az előrelátó másodpilóta.
Az I-See memorizálja a megtett utat. Ismerős útvonalon haladva úgy vezérli a fokozatváltásokat és a sebességet, hogy maximálisan kihasználja a teherautó lendületét, ami jelentős üzemanyag-megtakarításhoz vezet. Bővebb információk az I-See-ről

Alapjárati motorleállító. Takarítson meg üzemanyagot álló helyzetben.
Egy ötletes megoldás, amely két és fél perc után automatikusan leállítja az alapjáraton járó motort, ezzel üzemanyagot takarítva meg Önnek.

24V 150A generátor. Több erő kevesebb üzemanyagért.
Egy rendkívül energiahatékony generátor, amely kevesebb üzemanyagot igényel az akkumulátorok töltéséhez. Különösen hasznos, ha sok energiát fogyaszt, például amikor a fülkében tölti az éjszakát.

Leoldható légsűrítő. Felesleges nyomás nélkül.
A légsűrítő automatikusan leoldódik, ha nincs rá szükség, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást eredményez.
  Fuel Advice
Hozzáférést nyújt Önnek üzemanyag-kezelési oktatóinkhoz – az üzemanyag-fogyasztás csökkentésének igazi szakértőihez. Ők minden hónapban részletes üzemanyag-kimutatást küldenek Önnek, a fejlődést célzó, személyre szabott javaslatokkal. További tanácsokat kaphat a kifejezetten e célra rendelt help desken keresztül, vagy lépjen be az oldalra, ahol gyakorlati tippeket és ösztönzést talál. Bővebb információk a Fuel Advice-ról

Dynafleet Fuel & Environment
A Volvo flottakezelő rendszere lehetővé teszi Önnek az üzemanyag-felhasználás valós idejű megfigyelését irodájából, egy intuitív webes felületen keresztül. Elemezze a trendeket, és tudja meg, hol van még helye a fejlődésnek az üzemanyagra, a járművezetők viselkedésére és a környezetkárosító hatásra vonatkozó beépített kimutatások alapján.

Járművezető továbbképzés: Hatékony vezetés
A képzett járművezetők roppant befolyással bírnak az üzemanyag-fogyasztásra. A Takarékos vezetés egy olyan kurzus, amelyen az átgondolt és üzemanyag-takarékos vezetésre összpontosítunk.Dynafleet alkalmazás ikon

Dynafleet alkalmazás

Szeretné látni, mennyire volt üzemanyag-hatékony az utolsó műszakja során? Mindössze a Dynafleetre és egy okostelefonra vagy tabletre van szüksége. Csak töltse le az alkalmazást, és máris képességei fejlesztésének nagyszerű útján találja magát! Vagy akár versengjen kollégáival!

Töltse le a Dynafleet alkalmazást az Appstore-ban
Töltse le a Dynafleet alkalmazást az Google Play-ban