Az Ön kényelmére szabva.

A Volvo FL fülkéjének tágas belső terét egy személyt szem előtt tartva tervezték meg – a járművezetőt. Valamennyi részletmegoldásban és minden tekintetben figyelembe vettük az ergonómiát és a kényelmet. A kezelőszervek és a váltókar elhelyezése, a könnyen használható, intuitív műszerfal, a kényelmes ülések és az állítható kormánykerék – mind a végső cél érdekében végzett tesztelő és fejlesztő munka eredményei: a lehető legjobb munkakörnyezetért.Tágas fülkebelső

Tágas és levegős.

A Volvo FL kínálatában három fülkeméret szerepel: a nappali fülke, a komfort fülke és a duplafülke – az utasok számára és a rakodóhelyek méretére vonatkozó igényeinek megfelelően.

Tekintse meg a teljes fülkespecifikációt


Kényelmes ülések

A kényelem új szintjei.

Az új, ergonomikus ülések a legújabb Volvo FL utasterének meghatározó elemei, továbbfejlesztett rögzítésekkel, valamint integrált fejtámlával és biztonsági övvel. Az új kárpitanyag jobban ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt az Ön igényeinek megfelelően állítható.

Bővebb információk a járművezetői kényelemről


Műszeregység

Tökéletes átláthatóság – egyetlen pillantással.

A Volvo FL műszeregységét és műszerfalát a lehető legintuitívabb módon alakították ki és rendezték el. A műszerek elhelyezése a lehető legjobb ergonómiát kínálja, míg a műszerfalon lévő műszereket úgy helyezték el, hogy egyetlen pillantással tökéletes áttekintést nyújtsanak az üzemadatokról.


Alacsony belső zajszint

Alacsony belső zajszint.

A továbbfejlesztett hangszigetelés azt jelenti, hogy a Volvo FL menet közben nyugodt környezetet biztosít, minimális külső, illetve motor- és gördülési zajokkal.


Felső tárolók

Bőséges tárolóhely.

Tárolóhelyek az ajtókban és a műszerfalban. Felső tároló, motorsátoron elhelyezett tároló az ülések között. Valamint további tárolóegységek hozzáadásának lehetősége a fülkében. A Volvo FL-ben sosem lesz hiány tárolóhelyből fontos holmijainak tárolásához. Vagy akár a kevésbé fontosak számára.

Bővebb információk a tárolórekeszekről


Volvo FL kormánykerék

Állítsa be kormánykerekét!

A kormánykerék könnyedén az Ön által kívánt helyzetbe állítható, átmérője pedig 460 vagy 500 mm.


4x4 kapcsolók a műszerfalon

Könnyen elérhető 4×4-es kezelőszervek

A kerekek kipörgésének vagy a sárban elakadás megakadályozása érdekében a Volvo FL 4×4 minden olyan kezelőszervet tartalmaz, amelyre szüksége lehet a maximális tapadás eléréséhez. A műszerfalon elhelyezett négy kapcsoló mindegyik könnyen elérhető, és lehetővé teszik a meghajtott tengely és a hátsó tengely differenciálzárainak, valamint az osztómű felező fokozatának és differenciálzárának működtetését.

Tűzoltókészülék

Fokozza biztonságát!

Biztonsága alapvető fontosságú a számunkra. Az Ön számára is annak kell lennie. Ezért számos opciós biztonsági elem rendelhető, amelyekkel még biztonságtudatosabbá teheti fülkéjét. Tűzoltó készülék, figyelmezető mellény vagy hordozható figyelmeztető lámpa – minden a rendelkezésére áll. Az Ön jóllétéért.


Audió lehetőségek

Zene az utazáshoz.

Gyorsabban telik az út, ha zene szól közben. Három különböző audió csomag rendelhető a Volvo FL-hez – az USB csatlakozós CD- és mp3-lejátszótól a rádiós változatokig –, az Ön kényelmét szolgáló beépített kihangosítóval, valamint távirányítóval.

Tekintse meg az audió csomagok specifikációit