Optimizați-vă flota

Optimizaţi-vă flota

Monitorizarea autocamioanelor nu a fost niciodată mai simplă. Hărţile detaliate bazate pe tehnologia GoogleMaps vă oferă controlul deplin asupra operaţiunilor. Datele despre şoferi şi vehicule pot fi prezentate direct pe hartă, pentru informaţii în timp real legate de o livrare. Şi faptul că veţi ştii exact unde se află încărcătura prezintă avantaje atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru clienţi.

Poziţii în timp real

Poziţii în timp real

Actualizările continue privind viteza autocamionului, starea şoferului, timpul estimat de sosire şi multe altele îi permit planificatorului de transport şi clientului său să aibă întotdeauna un control deplin. Pentru monitorizarea ulterioară a rutelor alese, urmărirea locaţiei autocamioanelor se poate realiza simplu pe hartă.

Atragerea unor contracte noi

Atragerea unor contracte noi

Informaţiile în timp real despre poziţii vă pot indica, de asemenea, ce autocamion este cel mai potrivit pentru o activitate nouă. Prin apăsarea unui buton, Dynafleet afişează automat o listă a vehiculelor care se află cel mai aproape de locaţia de ridicare. În acelaşi timp, sistemul indică ce şoferi pot sau nu pot ajunge la destinaţie pe parcursul turei lor de lucru.

Informaţiile potrivite atunci când aveţi nevoie de ele

Informaţiile potrivite atunci când aveţi nevoie de ele

Căutaţi codul corect sau confirmarea unei livrări prompte? Prin stabilirea aşa-ziselor limitări geografice, se pot furniza informaţii esenţiale, care economisesc timpul atunci când un autocamion intră într-o anumită zonă geografică sau atunci când o părăseşte. Informaţiile pot fi afişate la birou şi/sau în cabină.

Serviciul Poziţionare:
  • Indică locaţia exactă a autocamioanelor, până la nivel de stradă
  • Oferă informaţii despre timpi, şoferi, viteză, încărcătură şi tipul vehiculului
  • Indică automat care autocamioane sunt cele mai potrivite atunci când apare o activitate nouă
  • Oferă informaţii esenţiale despre momentul în care autocamionul dumneavoastră pătrunde într-o anumită zonă geografică, cum ar fi un terminal
  • Simplifică planificarea rutelor şi facilitează găsirea celui mai rapid traseu către destinaţie
  • Punctele de navigaţie din Dynafleet Online pot fi trimise către sistemul de navigaţie din autocamion
  • Le puteţi permite clienţilor dumneavoastră să monitorizeze personal parcursul mărfurilor cu ajutorul unor date de autentificare în Dynafleet, speciale pentru clienţi