Optimizați-vă flota

Optimizați-vă flota

Monitorizarea autocamioanelor nu a fost niciodată mai simplă. Hărțile detaliate vă oferă controlul deplin asupra operațiilor dumneavoastră. Datele despre șoferi și vehicule pot fi prezentate direct pe hartă, pentru informații imediate legate de o livrare. Și faptul că veți ști exact unde se află încărcătura prezintă avantaje atât pentru dumneavoastră, cât și pentru clienți.

Poziții în timp real

Poziții și multe alte elemente

Actualizările continue referitoare la viteza autocamionului, starea șoferului, ora estimată a sosirii și multe altele oferă planificatorului de transporturi controlul deplin asupra operațiilor în orice moment. Pentru monitorizarea ulterioară a rutelor alese, urmărirea locației autocamioanelor se poate realiza simplu pe hartă.

Atragerea unor contracte noi

Atragerea unor contracte noi

Dynafleet vă poate indica, de asemenea, ce autocamion este cel mai potrivit pentru o activitate nouă. Prin apăsarea unui buton, această aplicație afișează automat o listă a vehiculelor care se află cel mai aproape de locația de ridicare. În același timp, sistemul indică ce șoferi pot sau nu pot ajunge la destinație pe parcursul turei lor de lucru.

Poziționare Plus

Poziționare+

Sistemul Poziționare+ este un program de completare pentru aplicația Poziționare, care oferă în fiecare minut pozițiile în timp real ale autocamioanelor dumneavoastră. Funcția Limită geografică+ vă trimite o notificare atunci când autocamionul dumneavoastră pătrunde într-o zonă geografică personalizată sau când deviază de la rută, ceea ce simplifică planificarea, controlul și ajustarea operațiilor dumneavoastră.

Serviciul Poziționare:
  • Indică locația exactă a autocamioanelor, până la nivel de stradă
  • Oferă informații despre timpi, șoferi, viteză, încărcătură și tipul de vehicul
  • Indică automat care autocamioane sunt cele mai potrivite atunci când apare o activitate nouă
  • Limită geografică vă trimite o notificare atunci când autocamionul dumneavoastră pătrunde într-o anumită zonă geografică, cum ar fi un terminal.
  • Simplifică planificarea traseelor și facilitează găsirea celui mai rapid traseu către destinație
  • Trimiteți punctele de navigație către sistemul de navigație Volvo din autocamion

Serviciul Poziționare+:
  • Poziția actuală a vehiculului este actualizată în timp real în fiecare minut.
  • Notificări de la vehicule care trec granițele unei țări, rute definite de utilizator sau zone care utilizează funcția Limită geografică+.
  • Notificări atunci când sunt necesare, lăsând funcția Limită geografică+ să fie activă în intervale de timp definite de către utilizator.