Volvo Classic Finance – soluţia perfect adaptată fluxului dumneavoastră de numerar

Dacă doriţi să cumpăraţi un autocamion, aceasta poate fi soluţia ideală. Volvo Classic Finance este o soluţie financiară eficientă care vă permite cumpărarea unui vehicul fără a trebui să-l plătiţi integral, tot odată. Este o soluţie perfect adaptată fluxului de numerar al activităţii dumneavoastră. Autocamionul se reflectă ca şi activ în bilanţ.

Volvo Classic Finance vă oferă avantajele unui flux de numerar imediat, cu posibilitatea de a cumpăra autocamionul la sfârşitul duratei contractului.

Rate fixe sau variabile
Cu opţiunea de rată fixă, beneficiaţi de liniştea şi bugetarea exactă pe care o implică plăţile fixe pe toată durata contractului. Pe de altă parte, ratele variabile vă pot permite economii, dacă rata dobânzii scade. Dacă rata dobânzii creşte, sumele de plată vor creşte şi ele.

Oferă posibilitatea reducerii sumelor lunare de plată
Volvo Classic Finance cu valoare reziduală oferă flexibilitatea adăugării unei sume forfetare ca plată finală, în vederea reducerii plăţilor lunare. La sfârşitul contractului, puteţi alege fie plata valorii reziduale şi păstrarea autocamionului, fie prelungirea contractului, prin refinanţarea valorii reziduale. O altă modalitate de reducere a sumelor lunare de plată este plata unui avans mai mare.

Avantajele Volvo Classic Finance

  • Investiţia iniţială minimă asigură corelarea cheltuielilor cu veniturile.
  • Plăţi flexibile, adaptate fluxului de numerar
  • Dobândirea dreptului de proprietate după efectuarea tuturor plăţilor

Opţional

  • Întreţinere şi reparaţii Volvo
  • Asigurare
  • Valoare reziduală