Asigurarea - protecţie eficientă şi de calitate

Ştim care sunt riscurile la care vă expuneţi şi ştim care este protecţia de care aveţi nevoie. De aceea, vă oferim o gamă excelentă de produse de asigurare, concepute special pentru dvs. şi adaptate la condiţiile locale.

Volvo Romania, prin intermediul VFS International, vă oferă mai mult decât o simplă asigurare pentru autocamion. Beneficiaţi de o protecţie de înaltă clasă împotriva pierderilor cauzate de riscuri cu privire la proprietate, răspundere civilă (RCA) şi CASCO (protecţie garantată a bunurilor). Poliţele de asigurare sunt perfect adaptate nevoilor activităţii şi preferinţelor dvs. pentru o protecţie sigură şi eficientă.

Furnizori de pachete de asigurări agreaţi de VFS International: Allianz, Asirom, Groupama şi Uniqa.

Acoperire personalizată
Planurile de asigurare oferite acoperă răspunderea civilă faţă de terţi (vătămări corporale şi materiale), avarii parţiale şi totale ale autocamionului iar, opţional, pot fi contractate poliţe buchet, care includ: CASCO, CMR, RCA, asigurarea persoanelor.

Sunt astfel minimizate riscurile financiare în cazul unei daune totale şi se permite înlocuirea rapidă şi fără probleme a autocamionului.

Avantaje:

  • Soluţii personalizate în funcţie de client
  • Asigurare pentru un singur autocamion sau pentru întreaga flotă
  • Protecţie eficientă împotriva situaţiilor neprevăzute
  • Rezolvarea rapidă şi eficientă a solicitărilor, pentru liniştea dvs.
  • Acoperire în majoritatea ţărilor europene