Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Şofer Volvo FE
Căutaţi metode noi de a fi în permanenţă alert?

Un şofer care are parte de confort şi de siguranţă este mai mulţumit şi mai eficient – de aceea am făcut lucrul în interiorul şi în exteriorul noului Volvo FE mai uşor şi mai satisfăcător ca niciodată.

Ceaşcă de cafea

Din cauza intrărilor şi ieşirilor repetate din autocamion, nevoii constante de fiabilitate tehnică şi programelor strânse, rutina zilnică a şoferilor de autocamioane de distribuţie urbană sau regională nu permite soluţii de compromis. Încrederea absolută în autocamion, în echipamentele sale şi în capacitatea sa de a vă permite să lucraţi într-un mediu sigur şi confortabil este esenţială. Aceste lucruri le puteţi regăsi în fiecare detaliu al noului Volvo FE.

Design nou pentru scaune

Scaunul şoferului de pe noul Volvo FE a fost reproiectat. Pe lângă faptul că oferă un nivel sporit de siguranţă, un sistem de susţinere a gâtului şi o centură de siguranţă integrate, materialele textile mai durabile şi culorile sunt armonizate elegant cu restul interiorului.

Design interior ergonomic

În ceea ce priveşte interioarele, cabina acestui autocamion este o adevărată expresie a echilibrului funcţional şi estetic. Suprafeţele şi zonele de depozitare sunt suficiente şi sunt situate perfect pentru a fi accesate cu uşurinţă, ceea ce înseamnă că mişcările dumneavoastră în cabină pot fi economice şi mai puţin obositoare.

Panou de bord inteligent

Panoul de bord este caracterizat de aceleaşi standarde în ceea ce priveşte ergonomia. Proiectat pentru a facilita operarea fără a compromite siguranţa şoferilor sau a pietonilor, toate instrumentele şi sistemele de control au un design intuitiv şi sunt poziţionate în mod inteligent. Şi, pentru a vă dovedi că am ţinut cont de confortul şoferului şi de mediul înconjurător, trebuie să menţionăm faptul că panoul de bord include acum indicatoare pentru AdBlue şi pentru filtrul de particule diesel.

În acest autocamion, la ultima livrare a zilei vă veţi simţi ca la prima.

Să vezi şi să fii văzut

De asemenea, înţelegem importanţa modului în care şoferul şi autocamionul interacţionează cu pietonii şi cu ceilalţi participanţi la trafic. De aceea, noul Volvo FE este dotat cu lumini de zi cu LED-uri puternice, care se aprind automat atunci când vehiculul se deplasează înainte.

7
Şoferul