Noul Volvo FE

Partenerul dumneavoastră flexibil de lucru, ce vă oferă manevrabilitate excelentă şi productivitate de primă clasă.

Autotractor 4×2; Autoşasiu 4×2, 6×2 sau 6×4

D8K (250, 280 sau 320 CP)
Menţineţi autocamionul pe şosea

Având Volvo Trucks drept partener de afaceri, un contract de service extins Volvo Gold şi o abordare proactivă a întreţinerii, se pot stabili noi standarde în ceea ce priveşte disponibilitatea autocamioanelor.

Conectivitatea autocamioanelor şi reţeaua bine dezvoltată de ateliere service asigură o disponibilitate excelentă.
Disponibilitate
Contract de Service Gold îmbunătăţit

Noul Volvo FE este disponibil acum cu un Contract de Service Gold îmbunătăţit. Prin acest contract, sistemele vitale ale autocamionului dumneavoastră sunt conectate de la distanţă la atelierul Volvo, iar de acolo acestea pot fi monitorizate, garantând efectuarea lucrărilor de service doar atunci când este necesar. Această abordare proactivă permite identificarea problemelor minore înainte să devină majore, iar întreţinerea şi reparaţiile pot fi efectuate în momentele în care autocamionul nu este programat pentru utilizare. Această nouă conectivitate maximizează accesibilitatea vehiculului şi vă permite să efectuaţi operaţiuni de transport şi distribuţie mai eficiente.

Un autocamion trebuie să se afle pe şosea, îndeplinindu-şi sarcinile – datorită sprijinului dealerului dumneavoastră Volvo Trucks, acest lucru este mai simplu ca niciodată.

O vedere de ansamblu mai simplă a costurilor

Împreună cu dealerul Volvo Trucks, puteţi crea o planificare de service unică pentru autocamion, în baza cerinţelor de afaceri individuale şi plătind o taxă lunară fixă. Astfel, costurile pot fi monitorizate mai uşor, iar administrarea este simplificată.

Sporiţi timpul de funcţionare

Datorită sprijinului pe care îl acordăm prin contractele noastre de service, şoferii, proprietarii şi managerii de flotă pot beneficia de accesul la o reţea extinsă şi bine dezvoltată de ateliere de service. De asemenea, puteţi fi siguri că în cadrul lucrărilor de întreţinere vor fi utilizate doar piese Volvo originale. În plus, autocamionul dumneavoastră va fi întotdeauna în mâinile unor tehnicieni Volvo competenţi şi experimentaţi.

Un pachet puternic

Un vehicul de înaltă calitate şi o exploatare lipsită de probleme reprezintă un pachet solid şi un factor definitoriu pentru succesul comercial. De ce nu ne lăsaţi pe noi să ne asigurăm că va fi şi succesul dumneavoastră?

6
Disponibilitate