Originalni Volvo delovi

Održite kamion u voznom stanju.

Konstruisali smo Volvo kamion za vas, a zatim ga kvalitetno napravili vodeći računa o najsitnijim detaljima. Kada je nov i sa originalnim delovima, postiže maksimalne performanse i pouzdanost. Bilo bi dobro da takav i ostane.

Originalni Volvo delovi održavaju kamion u ispravnom voznom i radnom stanju da bi bio rentabilan. Odgovarajući delovi i specifikacije su savršeno usklađeni, što vam takođe omogućava da održite ekonomičnu potrošnju goriva kamiona i smanjite troškove goriva i emisiju. Sve u svemu, originalni Volvo delovi su vrlo bitni za maksimalnu radnu efikasnost i najrentabilnije korišćenje kamiona.


Originalan kvalitet i najnovija znanja

Originalan kvalitet i najnovija znanja.

Budite sigurni da koristimo samo originalne Volvo delove da bismo održali vaš kamion u prvobitnom stanju. Sve postupke servisiranja obavljaju naši vrlo stručni tehničari koje stalno obučavamo da bi bili stručniji i da bi išli u korak sa najnovijim tehnološkim razvojem. Osim toga, naše radionice su opremljene efikasnim dijagnostičkim sistemima i bazama podataka, kompletnim asortimanom specijalnih alata i najnovijom servisnom literaturom. Kada dovezete kamion u Volvo radionicu, uvek vas unapred informišemo o preporučenim postupcima servisiranja i o tome kada ćete ponovo moći da krenete na put.

Odgovarajući delovi

Odgovarajući delovi.
Na pravom mesto u pravo vreme.

Volvo Trucks je prisutan na više od 140 tržišta preko dobro razvijene mreže kvalitetnih radionica i zastupnika. Volvo nudi više od 100.000 delova. Naš napredni logistički sistem vam obezbeđuje brzu i laku nabavku potrebnih delova preko vašeg Volvo zastupnika ili vaše Volvo radionice prilikom servisiranja. Osim toga, garantujemo vam isporuku svih najbitnijih kamionskih delova najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela kako bi vam kamion bio maksimalno radno efikasan mnogo godina.

Odlična investicija

Odlična investicija.

Delovi izvanrednog kvaliteta i delovi slabog kvaliteta razlikuju se po mnogo čemu, a ne samo po izgledu. Vi, na primer, ne možete da vidite izabrane materijale ili tolerancije, a oni na kraju krajeva imaju veliki uticaj. Rigorozno testiramo svoje delove da bismo obezbedili optimalne performanse i savršenu montažu na vaš Volvo kamion. Zato samouvereno možemo da kažemo da su originalni Volvo delovi vaša najbolja investicija. Budite sigurni da su savršeno usklađeni sa drugim kamionskim komponentama. Osim toga, Volvo garancija vas maksimalno štiti od štete po pitanju delova i rada, kao i od posredne štete.