Bodite na varni strani

Res premišljene varnostne rešitve imajo številne prednosti. Zmanjšujejo konkretna tveganja. Vozniku pomagajo opravljati posebne naloge. In prispevajo tudi h gospodarnosti dela.

Novi Volvo FL gradi na preverjeni tradiciji inovativne varnosti in jo poglablja z novimi, učinkovitimi rešitvami. Zdaj je tovornjak opremljen s sistemom ESP (elektronskim programom stabilnosti), ki z izboljšano smerno in vzvojno stabilnostjo izboljšuje lego na cesti in varnost.

Priznana varnostna kabina Volvo je zaščitna kletka, ki izpolnjuje najvišja merila.
Volvova varnostna kabina

Bodite vidni in varni

Med preventivno varnostno opremo novega Volva FL spadajo poleg preverjenega sistema ESP še premišljeno zasnovana vzvratna ogledala, ki zmanjšujejo slepa območja, in novi dnevni žarometi LED. Ta oprema zagotavlja optimalno vidljivost in vidnost. Ugodna novica za voznika, kolesarja in pešca v mestnem središču.

Nova zasnova sedežev

V sami kabini se voznik znajde v središču območja, ki spada med najbolj varna, kar jih lahko uživa voznik tovornjaka. Priznano varnostno kabino Volvo smo dopolnili z novim sedežem, ki se ob prometni nesreči še bolje obnese pri deformacijah in pomiku naprej.

Obdajte se z vrhunskimi rešitvami za
preventivno varnost in zaščito

Poslovna prednost

Seveda je fizična varnost voznikov, drugih uporabnikov cest in pešcev na prvem mestu. A zavedamo se tudi tega, da lahko manj manjših trčenj in zaradi teh trčenj potrebnih dolgotrajnih popravil znatno prispeva k razpoložljivosti tovornjaka ter vpliva na skupne stroške lastništva. Kar zadeva varnost, je naše poslanstvo jasno – zakaj ne bi vstopili v kabino in se sami prepričali?

9
Varnost