Volvo Blue Contract

Med Volvo Blue Contract sover du gott på nätterna

Med Volvo Blue Contract tar vi hand om allt förebyggande underhåll och skapar en individuell serviceplan för din lastbil. Det förbättrar tillgängligheten och hjälper dig uppnå ökad lönsamhet.

Planerade stopp

Ökad tillgänglighet med planerade stopp

Vi planerar all service tillsammans med dig. Det håller lastbilen ute på vägen när du behöver den, så att du kan hålla dina löften till kunderna och driva verksamheten mer effektivt.

Bara de bästa mekanikerna

Bara de bästa mekanikerna

För att kunna garantera att lastbilen alltid är i bra skick använder vi bara tekniker som kan allt om den senaste tekniken, inklusive den komplexa elektroniken. De använder bara Volvo Originaldelar och har full tillgång till alla specialverktyg och komponenter som behövs för att göra jobbet både snabbt och bra.

Service i rätt tid

Vi utför alltid servicen i rätt tid

Lastbilen hålls i bra skick med hjälp av en serviceplan med överenskomna servicetillfällen. Vi skickar en kallelse till servicen och utför alla nödvändiga åtgärder för att maximera lastbilens tillgänglighet och optimera prestandan. Naturligtvis jobbar vi när du är ledig, så att din verksamhet inte ska drabbas av vårt arbete. Och vi finns där dygnet runt om något oväntat inträffar.

Spara tid, energi och pengar

Spara tid, energi och pengar

Avtalets tidsperiod och omfattning skräddarsys efter dina behov, vilket innebär att du inte behöver lägga tid och kraft på servicefrågor. Dessutom känner du till vad underhåll och service kostar i förväg, vilket ger dig bättre kontroll. Slutligen blir den totala ägandekostnaden lägre eftersom lastbilarna fungerar bättre och de oplanerade stoppen blir färre.

Vill du ha råd om vilket serviceavtal som passar dig bäst? Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare.