Volvo Gold Contract ger din verksamhet ett extra försprång

Med ett Volvo Gold Contract är du garanterad maximal tillgänglighet. Eftersom det förebyggande underhållet och alla lastbilsreparationer ingår har du fullständig kontroll över kostnaderna. Resultatet är ett bekymmersfritt ägande och mer tid för din kärnverksamhet.

100 % tillgänglighet garanterad

Volvo FH och FM – 100% tillgänglighet garanterad

Vi ger dig ett löfte om 100 procent tillgänglighet för Volvo FH och Volvo FM. Det kan vi göra genom att kombinera vår avancerade lastbilsteknik med kompetensen hos våra mekaniker och vårt omfattande återförsäljarnätverk. Och om din Volvolastbil hindrar dig från att utföra planerad verksamhet ordnar vi en ersättningslastbil eller kompenserar dig ekonomiskt.
Läs mer om löftet för Volvo FH och FM

Maximal överblick

Volvo FE och FL – maximal överblick

På Volvo FE och Volvo FL är alla viktiga system uppkopplade mot Volvos system, om du har valt att utrusta lastbilarna med en telematikenhet (TGW). Det hjälper oss att identifiera och åtgärda mindre problem innan de blir till stora problem. Fördelen för dig: maximal fordonsöverblick och möjlighet att köra effektivare transporter.
Läs mer om maximal överblick för Volvo FE och FL

Bara de bästa mekanikerna duger

Bara de bästa mekanikerna duger

Alla våra mekaniker kan allt som finns att veta om den senaste tekniken, inklusive den komplexa elektroniken. De använder bara Volvo Originaldelar, känner till lastbilens exakta specifikationer och har full tillgång till alla specialverktyg och komponenter som behövs för att göra jobbet både grundligt och snabbt.

Service i rätt tid

Vi utför alltid servicen i rätt tid

Dina fordon får en individuell plan för service och förebyggande underhåll med överenskomna servicetillfällen. Vi skickar en kallelse till servicen och utför alla nödvändiga åtgärder för att maximera lastbilens tillgänglighet och optimera prestandan. Naturligtvis jobbar vi när du är ledig, så att din verksamhet inte ska drabbas av vårt arbete. Och vi finns där dygnet runt om något oväntat inträffar.

Allt ingår

Oroa dig inte – allt ingår

I Volvo Gold Contract ingår alla underhålls- och reparationskostnader under hela avtalsperioden. Inga oväntade kostnader tillkommer, så du behöver inte oroa dig vare sig för förödande driftstopp eller dyra haverier.

Förenkla vardagen

Förenkla vardagen – och verksamheten

Det är enkelt att äga en lastbil med ett Volvo Gold Contract. Du behöver inte ödsla tid på servicefrågor och du vet exakt vad du ska betala varje månad. Det förenklar vardagen och ger dig en lägre total ägandekostnad. Som en extra bonus ökar även andrahandsvärdet på lastbilen.

Vill du ha råd om vilket serviceavtal som passar dig bäst? Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare.