Volvo Silver-contract

Silver voorkomt kostbare verrassingen.

Met een Volvo Silver-contract wordt gezorgd voor al het preventieve onderhoud, er is een onderhoudsplan voor uw truck en alle reparaties aan de aandrijflijn zijn inbegrepen. Zo kan uw bedrijf draaien zonder vervelende, hoge reparatiekosten.

Aandrijflijn inbegrepen

Geen zorgen, de aandrijflijn is inbegrepen

Met een Volvo Silver-contract kunt u ontspannen werken. Onderdelen en reparaties aan de aandrijflijn zijn inbegrepen, wat situaties voorkomt die anders hoge kosten met zich meebrengen.

De beste techniekers

We werken alleen met de beste techniekers

Om te garanderen dat een truck altijd in topvorm is, werken we alleen met gecertificeerde techniekers die alles weten van de nieuwste technologie, met inbegrip van complexe elektronica. Ze gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen en beschikken over de speciale gereedschappen en onderdelen die nodig zijn om het werk goed en snel te doen.

Onderhoud op het juiste moment

We leveren altijd onderhoud op het juiste moment

Uw voertuig wordt in een goede conditie gehouden, dankzij een onderhoudsplan met afgesproken datums. We roepen u op voor het onderhoud en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om de inzetbaarheid en werking van de truck te garanderen. Natuurlijk gaan wij pas aan de slag als u klaar bent, zodat uw werkzaamheden niet worden verstoord. En bovendien zijn we vierentwintig uur per dag beschikbaar, mocht er iets onverwachts gebeuren.

We houden uw truck in topconditie

We houden uw truck in topconditie

Alle services en reparaties vinden plaats op tijdstippen die uw bedrijf goed uitkomen. Doordat de uitval wordt gepland, kan de truck leveren wanneer dat nodig is. Zo kunt u zich aan uw beloften houden en uw bedrijf winstgevender maken.

Bespaar tijd, moeite en geld

Bespaar tijd, moeite en geld

Zowel de timing als de omvang van het contract zijn op u afgestemd. Dit betekent dat onderhoudskwesties minder tijd en inspanning kosten. Bovendien weet u van tevoren hoe hoog de kosten voor onderhoud, service en reparaties aan de aandrijflijn zijn, waardoor u de kosten beter kunt beheersen. Tot slot zijn de totale eigendomskosten lager doordat de truck probleemloos rijdt en met minder ongeplande uitval.

Wilt u advies over welk onderhoudscontract het beste bij u past? Neem contact op met uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.