Volvo FE op weg

Financiële Lease


Financiële Lease is een slimme optie als u een gloednieuwe truck wilt tegen een vast maandbedrag, terwijl u bestaande kredietbronnen voor andere investeringen kunt bewaren.


Volvo FE en FL

Volledige controle zonder kredietbronnen te hoeven aanspreken

Financiële Lease geeft u volledig toegang en controle over de truck, maar Volvo is de eigenaar voor de hele duur van het contract. Dit maakt begroten eenvoudiger en verbetert de cashflow. Ook hoeft u kredietbronnen van andere financierders niet aan te spreken, wat goed nieuws is als u op andere plaatsen in het bedrijf wilt investeren. Het contract wordt afgestemd op uw kosten en inkomsten. Uiteindelijk is de truck helemaal afbetaald en wordt het eigendom aan u overgedragen.

Volvo FE door venster

Een paar financiële feiten en hints

In financieel opzicht is de truck een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. U bent verantwoordelijk voor herstellingen, onderhoud en verzekering. Als u goed voor de truck zorgt, vallen de eigendomskosten lager uit. De inzetbaarheid en de productiviteit van de truck zullen groter zijn en u kunt de truck tegen een hogere prijs doorverkopen.

Belangrijkste aspecten van Financiële Lease

  • De truck wordt gedurende een bepaalde periode geleased
  • Eigendom wordt overgedragen na de laatste leasebetaling
  • Gemakkelijker begroten
  • Afgestemd op kosten en inkomsten
  • Andere kredietbronnen hoeven niet te worden aangesproken
Financial Lease

Welke financiële oplossing past het beste bij u?

Wilt u financieel advies, neem dan contact op met uw lokale Volvo Trucks dealer Volvo Trucks dealer