Volvo FL rijden in de stad

Comfort Lease


Comfort Lease is een betaalbare manier om uw eigen truck aan te schaffen gekoppeld aan de zekerheid van een vaste kilometerprijs en een uiterst compleet dienstenpakket.


Volvo FL rijden

Financiële Lease met compleet dienstenpakket

Kies een leaseformule naar wens. Er zijn tal van mogelijkheden. Bovendien kunt u opteren voor een koopoptie van 1 tot 10% van de investering. Bij Comfort Lease horen ook de voordelen van het Volvo Gold Contract. Met dit pakket weet u zeker dat uw truck wordt onderhouden en hersteld volgens strenge Volvo-normen. Geen Comfort Lease zonder uitgebreide verzekering. Het pakket omvat burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, rechtsbijstand en bijstand na ongeval voor voertuig en chauffeur. Verrassingen zijn uitgesloten, want u kent vooraf de kostprijs per kilometer voor de complete formule. Zelfs de banden, de verkeersbelasting, het Eurovignet en de technische keuring zitten in het pakket. Uiteraard is er de mogelijkheid om dit pakket modulair samen te stellen.

Volvo FL voor café

Financiële feiten en hints

In financieel opzicht is de truck een bedrijfsmiddel op de balans en wordt deze volgens plan afgeschreven. De leasekosten worden geboekt als rente. Alles met betrekking tot uw truck staat op één factuur, zodat het papierwerk tot een absoluut minimum wordt gereduceerd.


Belangrijkste aspecten van Comfort Lease

  • Financiële leasing
  • Compleet dienstenpakket 
  • Volvo Gold onderhoud en herstellingscontract
  • Uitgebreide verzekering
  • Gemakkelijke begroting
  • Vaste kostprijs per kilometer 
Termijn

Welke financiële oplossing past het beste bij u?

Wilt u financieel advies, neem dan contact op met uw lokale Volvo Trucks dealer Volvo Trucks dealer