Op veilig spelen

Op en top slimme veiligheidsvoorzieningen bieden vele voordelen. Deze minimaliseren en beschermen tegen specifieke risico´s. Ze ondersteunen de chauffeur bij het uitvoeren van speciale taken. Ze bieden zelfs voordelen wat betreft prijsefficiëntie.

De nieuwe Volvo FE is gebaseerd op onze beproefde innovatieve veiligheid door de toevoeging van nieuwe, krachtige voorzieningen. De truck is nu uitgerust met ESP (Electronic Stability Program) met verhoogde rijprestaties als resultaat en een verhoogde veiligheid dankzij een grotere koers- en rolstabiliteit.

De alom geprezen veiligheidscabine van Volvo biedt een beschermend schild van de hoogste kwaliteit.
Helm

Gezien worden en veilig zijn

Naast de bewezen voordelen van ESP kent de nieuwe Volvo FE preventieve veiligheidsvoorzieningen in de vorm van slim ontworpen spiegels die de dode hoeken aan de zijkant minimaliseren, en nieuwe dagrijverlichting met ledlampen aan de voorkant. Beide voorzieningen optimaliseren de zichtbaarheid, zowel uit het oogpunt van zien als gezien worden. Goed nieuws voor de chauffeur, fietser en voetganger in de binnenstad.

Nieuw stoelontwerp

In de cabine ervaart de chauffeur dat hij/zij het middelpunt is van een zone die behoort tot de veiligste die elke truckchauffeur zich kan wensen. De alom geprezen veiligheidscabine van Volvo is uitgebreid met een nieuwe stoel die nu reeds voldoet aan de komende strengere veiligheidseisen.

Preventieve en beschermende veiligheidsvoorzieningen van wereldklasse.

Een commercieel voordeel

Uiteraard staat de fysieke veiligheid van chauffeurs, andere weggebruikers en voetgangers voorop. We zijn ons er echter ook van bewust dat het voorkomen van kleine ongelukken en het verminderen van de noodzaak van tijdrovende reparaties een belangrijke bijdrage kan leveren aan de beschikbaarheid van de truck en de totale eigendomskosten. Als het om veiligheid gaat, is onze missie helder: wat let u aan boord te klimmen zodat u het zelf kunt ervaren?

9
Veiligheid