Hoe je een ware bouwtruck herkent.

He robuuste ontwerp van de Volvo FMX verschilt duidelijk van alle andere trucks. Hier volgen de details die maken dat de truck opvalt. Details die een groot verschil kunnen uitmaken in het dagelijks werk van chauffeurs.

  Lees alle ins en outs over het nieuwe ontwerp

Instaptrede Volvo FMX

Instaptrede.

Een lage en inklapbare trede vergemakkelijkt het instappen van trucks met een hoog chassis. Alle drie treden hebben een antislipuitvoering. Het extra licht in het portier helpt om veilig in te stappen in het donker.

Opstaptrede aan voorkant Volvo FMX

Opstaptrede aan voorkant.

Het gehele robuuste, onderste frontgedeelte kan dienst doen als een ladder. Klim er gewoon op. Voor nog betere toegang bij het reinigen van de voorruit is er een optionele extra ladder die op de voorbumper kan worden gezet.

Hoge luchtinlaat Volvo FMX

Hoge luchtinlaat.

De hoge luchtinlaat draagt bij aan een goed zicht naar achteren bij het achteruitrijden. De inlaat heeft een hoge luchtdoorvoer en is goed beschermd tegen stof.

Spiegels Volvo FMX

Spiegels.

Robuuste buitenspiegels met stevige bevestigingen die tegen een stootje kunnen.
Smalle spiegelarmen voor goed zicht naar voren.

Ladder Volvo FMX

Ladder.

Met de ladder en de rails kan de chauffeur gemakkelijker op de truck klimmen om lading op de laadvloer te inspecteren. De treden hebben een antislipuitvoering.

Volvo FMX Iron Mark

Het Volvo Iron Mark.

Verder omhoog geplaatst, dichter bij de chauffeur. Fors en krachtig, net als de truck. U kunt trots zijn dat u met een Volvo rijdt.