Originalni dijelovi tvrtke Volvo

Održavanje kamiona u dobrom radnom stanju.

Vaš kamion Volvo osmišljen je za vas, a tijekom proizvodnje posebna pozornost posvećena je kvaliteti do najsitnijih detalja. Dok je nov i u originalnom stanju, daje najbolje rezultate i radi pouzdano. Zašto ne biste zadržali to stanje?

Originalni dijelovi tvrtke Volvo održavaju vaš kamion na cesti, gdje radite i ostvarujete svoju zaradu. Uz prave dijelove i specifikacije te savršeno usklađen rad moći ćete održati učinkovitost kamiona te kontrolirati troškove goriva i emisije. Sve u svemu, originalni dijelovi tvrtke Volvo od ključnog su značaja za maksimiziranje mobilnosti i postizanje najvećeg profita na svojem kamionu.


Originalna kvaliteta te najnovija znanja i tehnologije

Originalna kvaliteta te najnovija znanja i tehnologije.

Možete biti sigurni da se za održavanje originalnog stanja koriste samo originalni Volvo dijelovi. Servisiranje u potpunosti obavljaju naši kvalificirani tehničari koji se kontinuirano osposobljavaju, usavršavaju svoja stručna znanja i prate tehnološki razvoj. Naše servisne radionice također su opremljene učinkovitim dijagnostičkim sustavima i bazama podataka, svim mogućim specijalnim alatima i najnovijim servisnim priručnicima. Pri preuzimanju kamiona u radionici Volvo, uvijek ćemo vas unaprijed obavijestiti o preporučenom servisu i trenutku kada će kamion biti ponovno spreman za izlazak na cestu.

Pravi dijelovi

Pravi dijelovi
Na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Tvrtka Volvo Trucks radi na više od 140 tržišta putem dobro organizirane mreže kvalitetnih radionica i zastupstava. Volvo osigurava više od 100.000 dijelova. Naš napredni logistički sustav osigurava brzu i jednostavnu isporuku dijela koji vam je potreban putem distributera Volvo ili u radionici Volvo u trenutku kada dođe vrijeme za vaš servis. Osim toga, obećavamo da ćemo isporučivati sve vitalne dijelove za kamion još najmanje 15 godina nakon prestanka proizvodnje određenog modela, tako da svoj kamion možete učinkovito koristiti još godinama.

Vrijednost u odnosu na uloženi novac

Vrijednost u odnosu na uloženi novac.

Sjajna i loša kvaliteta ne razlikuju se samo izgledom. Odabir materijala ili dopuštena odstupanja ne vide se, primjerice, golim okom, ali na duge staze čine veliku razliku. Svoje smo dijelove strogo testirali kako bismo osigurali optimalne rezultate rada i savršeno uklapanje u kamione Volvo. Stoga možemo pouzdano reći da originalni dijelovi tvrtke Volvo pružaju najveću vrijednost u odnosu na novac. Svjesni ste da se možete pouzdati u njih te da će raditi u savršenom skladu s ostalim komponentama. Uz jamstvo tvrtke Volvo, koje obuhvaća dijelove, rad i posljedičnu štetu, također ćete dobiti i savršenu zaštitu.