Volvo Service Contracts

Poboljšajte svoju svakodnevnicu.

Postoji jednostavan način za poboljšanje mobilnosti kamiona. Istovremeno možete smanjiti troškove vlasništva, poboljšati operativnu kontrolu i posvetiti više vremena osnovnoj djelatnosti. Rješenje se zove Volvo Servisni ugovori i poboljšava ionako sjajan kamion te predstavlja dodanu vrijednost za vašu poslovnu organizaciju.

Vaš će kamion uvijek biti u sjajnom stanju

Vaš će kamion uvijek biti u sjajnom stanju

Uz servisni ugovor mi ćemo se na najbolji način pobrinuti za vaš kamion i održavati ga u vrhunskom stanju. Servisirat će ga ovlašteni serviseri koji će se pobrinuti za najbolje performanse, a svi će radovi biti obavljeni kada vama odgovara kako bi se što manje ometali vaši operativni procesi.

Nesmetano poslovanje

Nesmetano poslovanje

Ako servise prepustite nama, osigurat ćete mobilnost i poboljšati poslovanje. Vaše će isporuke biti predvidljivije, učinkovitije i profitabilnije. Time ćete poboljšati odnose s trenutačnim klijentima.

Potpuna kontrola troškova

Potpuna kontrola troškova – manje administracije

Osim dodane vrijednosti za vašu poslovnu organizaciju, servisni ugovori pozitivno utječu na troškove. Ostvarit ćete bolju kontrolu, uštedjeti vrijeme i novac za administraciju, a ispravno servisiran kamion učinkovitije će trošiti gorivo. Sve to smanjit će ukupne troškove vlasništva i opterećenje pa ćete se moći koncentrirati na razvoj poslovanja.

100-postotna mobilnost

U kojoj mjeri želite poboljšati svoju svakodnevnicu?

Odgovor na to pitanje definirat će ugovor koji ćete odabrati. Svi oni pružit će vam kamion koji bolje radi, ali sa Zlatnim ugovorom dobit ćete i bezbrižno vlasništvo i 100-postotnu mobilnost.