Uštedite do 5 posto goriva. I zadržite potrošnju na toj razini.

Uštedite do 5 posto goriva. I zadržite potrošnju na toj razini.

Smanjenja vašeg utroška goriva je lako. Održavanje na toj razini tijekom vremena je malo teže. Sa uslugom Savjeta o gorivu, osobni instruktor pomaže vam srezati vašu potrošnju do 5 posto. Redovita praćenja i profesionalno vođenje ostvaruju taj cilj.

Nema više analiziranja izvješća

Nema više analiziranja izvješća

Imat ćete vašeg vlastitog osobnog instruktora za gorivo koji vam pomaže dosegnuti održivu uštedu. Vaš instruktor štedi vaše vrijeme analizirajući tehnike vožnje vašega vozača i daje praktična iskustva za područja na koja se trebate usredotočiti kako biste poboljšali ponašanje u vožnji i generirali održivu uštedu. Preko elektroničke pošte redovito ćete primati savjete, koji će vam pomoći u donošenju pravih odluka u stvarnom vremenu.

Podupiranje vaše uštede goriva

Podupiranje vaše uštede goriva

Primat ćete preglede voznog parka i grupa, kao i detalje o performansama pojedinih vozača. Osim identificiranja područja u kojima je potrebno poboljšanje, vaš instruktor za gorivo je uvijek voljan odgovoriti na vaša pitanja oko uštede goriva.

Savjetovanje na mnoge načine

Savjetovanje na mnoge načine

Dodatno tome što imate vašeg vlastitog instruktora za gorivo, set alata (Toolbox) podupire vas u ostvarivanju jednostavna načina rada i praćenja napredovanja. On vas također opskrbljuje najnovijim istraživanjima oko uštede goriva, upravljanja promjenama i motivaciji. Imate pitanja? S potporom Savjeta o gorivu, vaš odgovor nikada nije daleko.

Koliko mogu uštedjeti?

Koliko mogu uštedjeti?

Kamion koji pokriva 140.000 km godišnje, može srezati troškove goriva za €2.500 uz potporu Savjeta o gorivu. S mjesečnom servisnom pristojbom od €20 po kamionu, shvatit ćete da ste dobro uložili svoj novac.

Lako je započeti

Lako je započeti

Počnite s posjetom vašem distributeru. Ako imate Dynafleet – Volvo sustav upravljanja voznim parkom – ugrađen i aktivan, spremni ste. Ako ne, možemo vam pomoći da sustav naknadno ugradite u bilo koji model kamiona.