Volvo Trucks Financial Services

Volvo Financijske usluge.
Vaš put prema napretku.


Vaš kamion Volvo vozilo je najviše kvalitete, sigurno i prilagođeno tako da savršeno odgovara vašem poslovanju. To se odnosi i na našu sposobnost pružanja pomoći putem financijskih usluga kojima objedinjujemo stručnost i želju za osiguravanjem napretka vašeg vozila i poslovanja.

Volvo FM, istovar

Mi brinemo o vašim potrebama

Volvo Trucks shvaća i brine o vašem poslovanju kao nitko drugi. Može doći do sezonskih varijacija i teških razdoblje, ali mi smo uvjereni da će naši kamioni pomoći vašem poslovanju, a imamo potrebnu fleksibilnost pomoću koje ćemo pronaći siguran put za vaše napredovanje. Financijske usluge vrte se oko brojki – vaših brojki. Na temelju stručnog znanja i sposobnosti pružanja pomoći putem financijskih usluga možemo odgovoriti na sve vaše potrebe.

Volvo FH, mc

Biste li trebali kupiti ili uzeti kamion u najam?

Novi kamion Volvo sjajno je ulaganje, ali nova vremena zahtijevaju nov način financijskog razmišljanja. Možda gotovinsko plaćanje ili zajam više ne odgovaraju vašim potrebama. Na sreću, mi nudimo različite druge opcije i pažljivo ćemo procijeniti vaše potrebe kako bismo pronašli način za ostvarenje vašeg napretka. 

U kamionu

Uklonite rizike i nabavite najnovije kamione

Osiguravanje budućnosti vaše tvrtke ključno je za sve generacije uključene u vaše poslovanje. Mi vam možemo pomoći u upravljanju financijskim rizikom vlasništva pri ulaganju u novi kamion Volvo. Brigu prepustite nama, a vi ćete dobiti pristup najnovijim vozilima uz konkurentnu mjesečnu naknadu. 

U uredu

Usredotočite se na razvoj, a ostalo prepustite nama

Želite se usredotočiti na razvoj svoje tvrtke i maksimalno povećati buduću dobit? U tom slučaju prepustite nama sve što je u vezi s kamionom. Sveobuhvatni financijski paketi tvrtke Volvo uključuju financiranje, osiguranje, popravke i održavanje. Oni pružaju dodatnu vrijednost vašem poslovanju, konsolidiraju vaše troškove, štede vrijeme i osiguravaju vam potpunu operativnu kontrolu.
 


Strelica  Pronađite najbližeg distributera

S više od XX distributera u Hrvatskoj spremni smo vam pružiti lokalne usluge koje zaslužujete.