Točno ono što vam treba

Mi razumijemo raznolikost transportnih izazova s kojima se suočavate. Bez obzira uključuje li to izradu rješenja za skupljanje otpada, laku građevinu ili prijevoz tekućih naftnih proizvoda, obavezujemo se da ćemo biti uz vas na svakom koraku tog puta.

Kad bismo rekli da ima gotovo isto toliko konfiguracija novog Volva FE koliko ima transportnih poslova koji će se od njega tražiti, bilo bi to tek malo pretjerivanje. Zbog tog razloga želimo vam pružiti fleksibilnu paletu nadogradnji i opcija šasije. Da bismo to osigurali, one su u samom središtu naše ponude.

S odgovarajućom šasijom, svaki se transportni zadatak može učinkovitije obaviti.
Cisterna Volvo FE
Na svakom koraku puta

Od prvog kontakta i definiranja optimalne nadogradnje za vaše potrebe, preko kontaktiranja proizvođača karoserijske opreme i vođenja tog procesa pa do konačnog dogovaranja isporuke, naš posao ne prestaje sve dok nisu ispunjeni vaši komercijalni i transportni zahtjevi. S Volvom, ovo putovanje znatno je olakšano zahvaljujući našim već afirmiranim kontaktima s proizvođačima karoserijske opreme. Mi im možemo dati detaljne CAD nacrte koji im pomažu da rade učinkovitije i da u konačnici dostave kvalitetno, individualno izrađeno rješenje – vaš novi kamion.

Zahvaljujući svom izvanrednom potencijalu i fleksibilnosti montaže karoserijske opreme, ovaj kamion potpuno je spreman za poslove koji ga očekuju.

Afirmirani kontakti s proizvođačima karoserijske opreme omogućavaju nam dizajniranje i izradu šasije točno prema vašoj specifikaciji.
Šasija Volva FE

Robustan i fleksibilan

Tehnički gledano, pronaći ćete puno razloga zašto kamioni Volvo i novi Volvo FE mogu postići ove visoke razine fleksibilnosti. Osim što je robusna i kruta, šasija je također četvrtasta i ravna te omogućava jednostavnu montažu karoserijske opreme. U konačnici, time se dobiva dizajnersko i konstrukcijsko rješenje koje ispunjava najviše poslovne zahtjeve.

4
Fleksibilnost