Novi Volvo Zlatni servisni ugovor. Obećavamo vam stopostotnu mobilnost.

Mobilnost je presudna za svaku transportnu tvrtku. Upravo zato Volvo je napravljen da traje i poštedi vas neugodnih iznenađenja na cesti.

S novim Volvo Zlatnim servisnim ugovorom, mi idemo još korak dalje. Obećavamo vam da će kamion uvijek biti raspoloživ onda kad ga trebate.

To je moguće zahvaljujući novoj izlaznoj jedinici telematike (TGW) koja servisnoj radionici omogućava daljinski pristup kamionu.

TGW također donosi potpuno novu uslugu VAS On Call.
 
Novi Volvo Zlatni servisni ugovor
  Preventivno održavanje
Popravci
Novo planiranje servisa
Karakteristike Online
Obećanje mobilnosti


Obećanje stopostotne mobilnosti

Naše obećanje: stopostotna mobilnost.

Kamion je najskuplji kada stoji. S novim Zlatnim ugovorom obećavamo vam mobilnost od čak 100%. To znači da će kamion uvijek biti raspoloživ onda kad ga trebate. Ako u tome ne uspijemo, primjerice zbog kvara, to ćemo vam financijski nadoknaditi.

Zašto se Volvo usuđuje dati ovo obećanje – što razvojni inženjeri kažu o tome

Karakteristike Online. Vaš bežični serviser

Karakteristike Online.
Vaš bežični serviser.

Zbog nekih stvari ne bi trebalo dolaziti u servisnu radionicu. Sada više i ne treba. S uslugom Karakteristike Online, serviser može pristupiti vašem vozilu preko daljinske veze te kalibrirati prikazanu potrošnju goriva, veličinu spremnika goriva (ako ste ugradili dodatne spremnike) i željeno ograničenje brzine na cesti. Čak se i funkcija pokazivača opterećenja može aktivirati iz daljine. Sve što trebate jest kratko se zaustaviti uz cestu. Servis nikada nije bio brži.

Novo planiranje servisa

Novo planiranje servisa. Jedan korak ispred.

Zahvaljujući izlaznoj jedinici telematike, servisna radionica može pristupiti informacijama poput podataka o motoru, kilometraže, potrošnje goriva, dijagnostičkih kodova grešaka, uvjeta vožnje i statusa bitnih komponenti (kočnih obloga, spojke, akumulatora, isušivača zraka itd.). To znači da vas pravovremeno možemo upozoriti, prije nego što riskirate neplanirani zastoj. Međutim, još je važnije da smo uvijek savršeno pripremljeni kad dođete u servisnu radionicu. Stoga vas vraćamo na cestu u najkraćem mogućem roku.

Tipka Volvo Action Service

Trebate pomoć? Samo pritisnite tipku.

Neplanirani zastoj daleko od civilizacije? Volvo Action Service udaljen je jedan pritisak tipke. VAS On Call automatski vas spaja s operaterom koji govori vaš jezik (kamion dojavljuje nacionalnost kartice u digitalnom tahografu). Nakon uspostave veze, servis je brz i točan jer je već poznat vaš ID šasije, položaj i mogući dijagnostički kodovi grešaka.

Znak servisne radionice Volvo

1100 servisnih radionica
– spremne pružiti vam pomoć bez obzira gdje se nalazite.

Kao kupac Volva imate pristup našoj širokoj servisnoj mreži gdje su visoko školovani serviseri uvijek spremni pružiti vam pomoć. Samo u Europi imamo više od 1100 servisnih radionica raširenih po cijelom kontinentu. Stoga je pomoć uvijek blizu čak i ako ste daleko od kuće.

Pronađite najbližu servisnu radionicu ovdje