Core values

Ydinarvot

Laatu

Laatu kertoo tavoitteestamme tarjota luotettavia tuotteita ja palveluja. Kaikki toimintomme tuotekehityksestä autojen valmistukseen, jälkimarkkinapalveluihin ja palvelutuotteisiin pohjautuu asiakkaiden tarpeisiin ja odotuksiin. Toimimme asiakaslähtöisesti ja haluamme olla edelläkävijöitä asiakastyytyväisyydessä. Asiakaslähtöisyys perustuu henkilöstön osallistumiseen, sitoutumiseen ja yhdessä tekemiseen.

Turvallisuus

Volvojen turvallisuus on huipputasoa. Turvallisuus on useiden uraauurtavien ysityiskohtien tulos. Turvallisuudella tarkoitamme kuljettajan ja muiden tielläliikkujien turvallisuutta, mutta myös kuljettajan ajomukavuutta ja toimivaa työympäristöä. Turvallisuus mahdollistaa tehokkaat kuljetukset.
Ympäristö

Yhtenä maailman suurimmista ajoneuvon valmistajista meillä on vastuu vähentää tuotteidemme ympäristövaikutuksia. Pyrimme jatkuvasti parantamaan energiatehokkuutta ja vähentämään päästöjä kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla.

Tavoitteemme on, että Volvo konserni on alan johtava toimija ympäristöstä huolehtimiseen liittyvissä asioissa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi pyrimme kokonaisvaltaisesti  parantamaan toimintaamme teknologiaa kehittämällä ja resurssien käyttöä tehostamalla.