Atte Saario

Atte Saario, Mekaanikko

Olen aina ollut kiinnostunut moottoriajoneuvoista, joten alan valinta oli melko helppo juttu. Isona talona Volvo kiinnosti ja pääsinkin työharjoitteluun Volvolle opiskellessani ajoneuvoasentajaksi.

Harjoittelun jälkeen jäin kesätöihin ja iltatöihin, kunnes sitten valmistumisen jälkeen alkuvuodesta 2005 aloitin täysipäiväisesti mekaanikon työt Volvolla. Opinnoissani suuntauduin henkilöautopuoleen, raskaan kaluston hommat olen oppinut työn ohessa.
Tällä hetkellä toimin takuukäsittelijän sijaisena. Korjaamon esimies tiesi, että olen kiinnostunut kehittymään ja totta kai tartuin tilaisuuteen kun tällainen mahdollisuus kokeilla toisenlaista tehtävää tarjoutui.

Takuuanomusten laatiminen ynnä muu tähän tehtävään kuuluva on kovin erilaista mekaanikon melko fyysiseen työhön verrattuna. On mukavaa päästä kokeilemaan erilaisia hommia.

Volvolla on hyvät mahdollisuudet kehittyä. Jos vaan intoa riittää, mahdollisuuksia tarjotaan kyllä. Meillä on paljon omia kursseja, joille myös pääsee helposti. Toki on tietyt pakolliset osiot, mutta mekaanikot saavat kouluttautua myös kiinnostuksensa mukaan. Myös mukavat työkaverit tekevät Volvosta hyvän työpaikan.