Aika voi olla puolellasi

Uusien Volvo FE -moottorien ominaisuudet sopivat ihanteellisesti kaupunkiajoon, joten aikataulut pitävät ja kuljettaja voi siirtyä toimituspisteestä toiseen ripeästi ja tehokkaasti.

Volvo FE:n moottorit on uudistettu täysin. Moottoreissa on sovellettu samoja konsepteja ja samaa kehittämisajattelua kuin suurimpien kuorma-automalliemme moottoreissa. Niille on ominaista aiempaa laajempi ja tasaisempi vääntömomenttikäyrä, ja ne kehittävät tehoa entistä nopeammin jo alhaisilla kierroksilla. Pelkästään ajamisen kannalta tämä merkitsee nopeampaa vasteaikaa, suurempaa keskinopeutta ja parempaa ajettavuutta, joten kuljettajat suoriutuvat kaupunkiliikenteessä entistä tehokkaammin.

Laajempi ja tasaisempi vääntökäyrä ja nopeampi tehonkehitys – tuloksena lyhyempi vasteaika ja erinomainen ajettavuus.

I-Shift -vaihteisto parantaa polttoainetehokkuutta ja säästää kuljettajan voimia.
I-Shift
Maailmanluokan uutinen: I-Shift -vaihteisto Volvo FE:ssä

Volvo FE on nyt ensimmäistä kertaa saatavana I-Shift -vaihteistolla. Tämä tarkoittaa, että kuorma-auto paitsi helpottaa huomattavasti kuljettajan työpäivää myös toimii aina optimaalisesti – ja säästää näin polttoainetta. Suurempien kuorma-automalliemme tavoin I-Shift -vaihteiston perusohjelmisto voidaan mukauttaa FE:ssä vaivattomasti käyttötarkoituksen mukaan kahdella lisäohjelmistopaketilla, Jakeluajo-ohjelmistolla ja Taloudellisuusohjelmistolla.

EURO 6 -vaatimustenmukaisuus ilman haittoja

Uusi Volvo FE täyttää kaikki Euro 6 -määräykset – ja vieläpä niin, että polttoaineenkulutus pysyy Euro 5 -mallien tasolla ja huoltoväli on aiempaa pidempi.

Volvon kehittämän täysin uudistetun moottorivalikoman tehovaihtoehdot ovat 250–320 hv.
Volvon moottori
5
Tehokkuus