Juuri sellainen kuin tarvitset

Tunnemme hyvin kuljetuksiin liittyvät haasteesi, joita on paljon ja monenlaisia. Kun tarvitset ratkaisun vaikkapa jätehuoltotehtäviin, kevyeen maansiirtotyöhön tai öljytuotteiden kuljetukseen, lupaamme olla koko matkan tukenasi.

Jos sanomme, että uuden Volvo FE:n kokoonpanoja on melkein yhtä paljon kuin sen kuviteltavissa olevia käyttötarkoituksia, emme juuri liioittele. Tuotetarjontamme perustuukin ennen kaikkea siihen, että päällirakenne- ja alustavaihtoehdot ovat varmasti mahdollisimman monipuoliset.

Oikealla alustalla mistä tahansa kuljetustehtävästä suoriudutaan tehokkaammin.
Volvo FE -säiliöauto
Koko matkan sinun tukenasi

Emme lepää, ennen kuin hyötyajoneuvo- ja kuljetusvaatimuksesi on täytetty – ensimmäisestä yhteydenotosta parhaan mahdollisen päällirakenteen valintaan, asiointiin päällirakentajien kanssa, koko prosessin hallintaan ja viimein luovutuksen järjestämiseen. Volvon hyvät suhteet päällirakentajiin tekevät matkastasi huomattavasti vaivattomamman. Meiltä he saavat yksityiskohtaiset CAD-piirustukset, jotta he voivat toimia tehokkaammin ja toimittaa laadukkaan, yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun – seuraavan kuorma-autosi.

Verrattoman päällirakentamispotentiaalin ja mukautumiskyvyn ansiosta tämä kuorma-auto on valmis suoriutumaan töistä esimerkillisesti.

Meillä on hyvät suhteet päällirakentajiin, joten voimme suunnitella ja rakentaa alustan tarkalleen haluamasi erittelyn mukaisesti.
Volvo FE:n alusta

Kestävä ja monipuolinen

Volvon kuorma-autojen, kuten uuden Volvo FE:n, monipuolisuudelle ja mukautumiskyvylle löytyy paljon teknisiä syitä. Alusta on luja ja kestävä, ja sen suorakulmainen, tasainen rakenne helpottaa päällirakentamista. Viime kädessä juuri tämä on tärkeintä suunniteltaessa ja rakennettaessa ratkaisua kaikkein vaativimpiin toiminnallisiin tarpeisiin.

4
Mukautumiskyky