My Truck -mobiilisovellus.
Volvo FH – vain napautuksen päässä.

Pidä Volvo FH aina lähelläsi. Säätele ilmastointia ja varmista, että kuorma-auto on lähtövalmis silloin kun sinäkin.

Tarvitset vain uuden My Truck -mobiilisovelluksen, joka tulee saataville 2014 aikana.Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Pysäköinnin ilmastointijärjestelmä Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Hälytys ja kello

Vastassa on aina miellyttävä lämpötila.

Älä turhaan käy erikseen kuorma-autolla, kun haluat kytkeä ilmastoinnin päälle (myös I-ParkCool-jäähdyttimen). My Truck -mobiilisovelluksella voit tehdä sen saman tien mistä vain. Voit myös ajastaa ilmastoinnin tai määrittää asetukset viikkokohtaisesti niin, että odottamassa on aina lämpötilaltaan täydellinen työympäristö.

Varman päälle.

Varmista, että olet lukinnut ovet ja että hälytin on päällä. Jos hälytin laukeaa, saat siitä heti ilmoituksen.

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Kojelauta Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Kuorma-autot

Tarkista kojelaudan tiedot valmiiksi.

Tee matkaa edeltävät tarkistukset etukäteen. My Truck -mobiilisovelluksella voit tarkistaa polttoaineen, AdBluen, moottoriöljyn, lasinpesunesteen ja jäähdytysnesteen määrän sekä akun ja valojen toimintatilan.

Se yksi heitä hallitsee…

Liitä koko kalusto samaan mobiilisovellukseen. Riittää, että napautat painiketta ja noudatat ohjeita. Voit helpottaa kuorma-autojen löytämistä luettelosta antamalla jokaiselle yksilöllisen nimen ja kuvan.

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPhonessa: Käynnistys

…tai toisinpäin.

Käyttääkö useampi kuljettaja samaa kuorma-autoa? Haluaako myös esimiehesi sovelluksen? Vai haluatko käyttää sovellusta sekä puhelimesta että tabletista? Mikäpä siinä. Sovelluksen lataus on maksuton, ja voit liittää yhteen kuorma-autoon rajattomasti laitteita.


Näin pääset alkuun.

Näyttökuva My Truck -mobiilisovelluksesta iPadissa: Uuden kuorma-auton liittäminen

1. Tilaa uusi Volvo FH, jossa My Truck -ohjelmisto on käytössä.

2. Käy App Storessa lataamassa mobiilisovellus. Se on maksuton.

3. Napauta uuden kuorma-auton liittämisvalintaa ja noudata näytön ohjeita. Tarvitset auton tunnistenumeron (VIN-numeron).

4. Jos haluat liittää muita laitteita, tee kohtien 2 ja 3 toimet uudelleen.