Uusi Volvo FL

Pieni, kevyt ja monipuolinen. Sopii täydellisesti kaupunkikuljetuksiin, muttei kaihda maanteitäkään.

Tasakuorma-auto, 4×2 tai 4×4

Ajoneuvon bruttopaino
enintään 18 tonnia

Moottorit
D5K 210, 240 hv
D8K 250, 280 hv

Ohjaamot
Päiväohjaamo, lepo-ohjaamo, miehistöohjaamo
Varman päälle

Aidosti älykkäillä turvallisuusominaisuuksilla on monia hyviä puolia. Ne on kohdistettu tiettyihin riskeihin ja niiden minimointiin. Ne tukevat kuljettajia, kun he suorittavat tehtäviään. Niistä on jopa taloudellista hyötyä.

Uusi Volvo FL perustuu Volvon tunnettuun kokemukseen innovatiivisen turvallisuuden alueella, ja siihen onkin kehitetty uusia, vahvoja ominaisuuksia. Kuorma-auto on nyt varustettu ESP (Electronic Stability Program) -ajonvakautusjärjestelmällä, mikä tehostaa ajettavuutta ja lisää turvallisuutta parantamalla suunta- ja vierintävakautta.

Mainetta niittäneessä Volvon turvaohjaamossa on huipputasokas suojaava rakenne.
Volvon turvaohjaamo

Näe hyvin ja ole turvassa

Uudessa Volvo FL:ssä on ESP:n tarjoamien tunnettujen hyötyjen lisäksi muita ennakoivia turvallisuusvarusteita, kuten älykkäästi suunnitellut, kuolleet kulmat minimoivat peilit ja etuajovalojen uudet LED-huomiovalot. Molemmat ominaisuudet optimoivat näkyvyyden – sekä näkemisen että nähdyksi tulemisen kannalta. Nämä ovat hyviä uutisia kuljettajille, pyöräilijöille ja jalankulkijoille.

Uusi istuinmuotoilu

Sisällä ohjaamossa kuljettaja on keskellä aluetta, joka kuuluu kuorma-autoalan turvallisimpiin. Mainetta niittänyttä Volvon turvaohjaamoa on täydennetty uudella kuljettajanistuimella, joka onnettomuustilanteissa vähentää istuimen vääntymistä ja liikettä eteenpäin entistä tehokkaammin.

Hanki ympärillesi maailmanluokan ehkäiseviä ja suojaavia turvaominaisuuksia

Liiketaloudelliset edut

Kuljettajien, jalankulkijoiden ja muiden tienkäyttäjien fyysinen turvallisuus on tietenkin aina etusijalla. Tiedämme kuitenkin, että välttämällä pieniä onnettomuuksia ja vähentämällä aikaavievien korjausten tarvetta voimme merkittävästi parantaa kuorma-auton käyttöastetta ja vähentää omistamisen kokonaiskustannuksia. Mitä tulee turvallisuuteen, tavoitteemme on päivänselvä – kiipeä ohjaamoon ja tutustu itse!

9
Turvallisuus